Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Bohuzial, tie CD nepredavam, len darujem ku kupe, dakujem za pochopenie.
Predam nerozbaleneho popolvara 🎄
@sandrittka za kolko
@sandrittka
@sandrittka a stihnete poslat, aby to prislo do sviatkov
@sandrittka
@melaniamateo
Mam aj ako islo vajce na vandrovku zabalene
Zdravim dnes sme dostali vajce a zlatovlasku obe uz mame tak vymenimr napr. za prasiatka alebo mesiaciky
Ak by mal niekto prosim Zvieratka a lupeznici, 3 prasiatka a Dlhy široký a bystrozraky kontaktujte ma.kludne aj do správy.
@sandrittka mam zaujem
Zhanam: Ak by mal niekto prosim Zvieratka a lupeznici, 3 prasiatka a Dlhy široký a bystrozraky kontaktujte ma kludne aj do správy.
Dobrý večer dievčatá, ak niektorá zháňate, tak máme voľné nové zabalené 2x Popolvár, 1x Zlatovláska a odbalené 1x Ako išlo vajce na vandrovku...
@mamaada mám záujem o zlatovlasku 🙂
voľný je už len 1x Popolvár...
@mamaada dobry vecer, mala by som zaujem o Popolvara ak je este volny, aka je cena?
@mathias23072014
Dobrý deň, popolvár je Váš, cena je 1€+pošta.Napíšem Vám do správy...
Ja mam navyše vajce
@baklik ak by ste chceli 😉
Vymením originál zabalenú rozprávku O 7 kozliatkach za inú, tiež originál zabalenú. Nemusí byť z tých tohtoročných. Máme: 3 prasiatka, Dlhý, široký a bystrozraký, O 7 kozliatkach, O 12 mesiačikoch, Soľ nad zlato, Janko Hraško, Snehová kráľovná, Ako išlo vajce na vandrovku. Takže ak máte okrem týchto nejakú z Lidla na výmenu a máte záujem o O 7 kozliatkach, kontaktujte ma, prosím. 🙂

@wolferova dobry den nepredate 4cd? Z bazarika som si nic nevybrala cize ak predate cd tak peniazky mat budete vselijak. Dakujem