Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Kočky, zháňam Soľ nad zlato, Kocúr v čižmách, Nebojsa, Zvieratká a lúpežníci. Keby u niekoho stáli v skrini, rada kúpim 🙂
zhanam rozpravky Kocur v cizmach, Neboj sa, Dlhy siroky bystrozraky, Pernikova chalupka, Sol nad zlato. Posledne co nam chybajuuuu. Dakujem za kazdu ponuku
@katka1416 dobry den nahodou Kocur v čižmách este nemáte ? Aj po tskej dlhej dobe :( dakujem
@anickaflei dobry den mam len 3prasiatka
Zháňame prosím červenú Ciapocku, Lomidrevo, v kocúr v čižmách, 3 prasiatka a 3 holubky. Nemá niekto nazvyš? Ďakujem
@marissa129 Dlhy, Siroky a Bystrozraky este mate? A hladam este Cervenu ciapocku, tu nemate? Dakujem
Dobry den, ja by som kupila Dlhy, Siroky a Bystrozraky a Cervenu ciapocku. A prosim niekoho o info, aka je priloha v CD
2012: Kocúr v čižmách; Perníková chalúpka; Červená čiapočka
2014: Dlhý, široký a bystrozraký; Nebojsa!; Zvieratká a lúpežníci
Lebo tam nic vnutri nemam, tak ci nieco dolezite ako texty piesni...
Este zhanam vnutro z Janko Hrasko - aspon oskenovane, ak by bol niekto ochotny, mal by to byt plagat s pesnickami...
@lucifuk_77 ročníky 2012 a 2014 mali vo vnútri iba papieriky s úlohami... odfotím keď budem doma.
Prosím vás, nemá niekto Kocúra v čižmách? Posledne CD čo nám chýba.
Zháňame ešte posledné CD nemá niekto? Neboj sa, Lomidrevo, Červená Čiapočka, Kocúr v Čižmách, tri Holúbky, Zlatá Priadka, Soľ nad zlato a Perníková chalúpka. Ďakujem
Nie,omyl.... ale práve som zistila,že už som ju posunula. Tablet píše hlúposti. Pekný deň!
A este nemame nebojsa, popolvar,sol nad zlato, janko hrasko,dlhy,siroky,bystrozraky, zvieratka a lupeznici, kocur v cizmach a cervena ciapocka
@jjenny2018 prosím môžem vás poprosiť aj ja odfotiť vnútro z Janka Hraská? Ďakujem veľmi
@domibed vo vnútri má Janko Hraško plagát s textami piesní
@lucifuk_77 ročníky 2012 a 2014 mali vo vnútri iba papieriky s úlohami... v každej boli iné úlohy
@jjenny2018 vedeli by ste mi ho odfotiť z oboch strán prosím? Dám si to vytlačiť. Lebo chýba nám len plagátik. Alebo ak predávate aj cd odkúpim ☺️
@jjenny2018 Dakujem velmi pekne za info!
@jjenny2018 Prosim, mohli by ste mi oskenovat vnutro z Janko Hrasko, aby som si to mohla vytlacit? Tam, kde su texty pesniciek? Dakujem!

Ahojte, ešte mám k dispozícii na predaj tieto. Odbalene, ale niektoré ako nové, iné funkčné. 4E/ks (niektoré som kupovala za viac)