Bolo vaše dojčené dieťa nepokojné počas vašej menštruácie?
Prosim vas maminky, ktore ste dojcili - ked ste mali menzes (resp. kratko predtym), nebolo vase dietatko nepokojne - viac ako inokedy?
Ja som dostala menzes prave dnes a uz dva dni je drobec ako certik...nic ju nezaujme, len pisti a hneva sa stale...
Dakujem za kazdu odpoved 🙂
Deti mame tri, vsetky som dojcila, a napriek tomu, ze boli plne dojcene som vzdy dostala menstruaciu 3 mes po porode. Nieco take som nepostrehla ako pises, ale tiez si myslim, ze prikladaj dalej, drzim prsty 🙂
Ano, zazili sme to 🙂 Po cca tretom menzese si zvykol a uzje to v pohode. Len vydrz 🙂
Pocas menstruacie sa moze menit chut mlieka, docasne znizit jeho tvorba alebo spomalit tok. Skus prikladat castejsie, je to len docasne 🙂
Ano ☹ vzdy ked som to dostala, tak som mala tento problem . Nechceli sa prisat a mne to tak pripadalo ako by im moje mliecko vtom obdobi nechutilo , ale ked sa moje dni skoncili tak som chodila uplne vyschnuta pretoze deti dopijali to co zameskali 🙂 vela trpezlivosti prajem 🙂
ano, lebo dvihajucimi hormonmi den dva pred a pocas som mala vzdy menej mlieka ako obvykle.... tak som sa naucila v tieto dni viac prikladat, davat si tabletky senovku a benedikt na podporu dojcenia a pit co najviac vody aby sa mi zdvihla laktacia. aj sa mi zdalo ze malo asi horsiu chut. po menzese to prejde..
Nie,nastastie bol kludny..
Áno, prvé 3-4 mesiace bol nepokojný a štrajkoval vtedy.........
Iba prvýkrát, potom už nie.

Ani som to nejako nespozorovala.Nevzdavaj sa a stále prikladaj🙂