Cmúľanie prsta 3 mesačným dieťatkom
1. mar 2013
baby, mam 3m dieta... je velmi kludne, nepouzivame cumlik lebo ho malá nechce a vlastne tym , ze je kludna ani ja nemam potrebu jej ho davat. problem je, ze si zacala uz 2. den cmulat palec na ruke. mam voci tomu vyhrady (radsej by som bola aby mala cumlik ako cmulat palec), ako to mam riesit? ked jej vyberiem prst a dam cumlik tak cumlik vypluje a za 5min uz ma v ustach palec. existuje nejake riesenie tomu este v takomto rannom stadiu zabranit?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Dnes som volala pediatričke a potvrdila mi moju myšlienku :/ takže už viem prečo mla cez den nespí skoro nič, bola som jej kupiť v lekárni gelik na dasienka, ked jej ich potriem, tak na chvilku zaspí, ale akonáhle uz ho cely s dasienok vdaka cumliku vycucká, je hore a pchá si opať ručky do pusinky..nič ženušky nenarobíme...budeme to musieť pretrpieť...som jej ale vďačná že mi aspon cez noc prespí skoro celu a zobudí sa až nadránom okolo piatej....ona bola vždy spachtoš..cez den spala po štyri hodinky, potom sa napala a do hodinky zaspala...a zasa to isté a večer mi zaspala o šiestej a musela som ju budiť o deviatej na kupanie, do desiatej zaspala a zobudila sa nadránom okolo šiestej...takže o niečo sa nam pohoršil spánok..no dúfam, že sa to čoskoro vráti do starých kolají ..🙂))musíme si len držať palce..inak, @salome123 , skus jej pozrieť dasienka, či ich nema take trošku zdurené a take svetlejšie zmiešané s bielymi fliačikmi...a ked jej palcom rejdeš na dasienku tak by ich mala mať tvrdé ak je to tak tak je to tá predpríprava na zubky...ale dr. ma ešte upozornila že ak by jej začali krvácať alebo opuchli a velmi sčervenali, môže to byť aj infekcia..tak si to treba odsledovať...