icon

Čo dokážu naše 20 mesačné detičky?

157misicka
18. okt 2012

🙂 Ahojky mamicky neviem ci tu je podobne tema..ale podme sa sem pochvalit, poradit co vedia nase ratolesti. Moj syncek ma 20 m kazdy den mi robi radost, no zaroven je aj velmi zivy a neposedny, niekedy vzdorovity hlavne ked nie je po jeho voli ☹
Velmi pekne nam hovori, uz sklada aj vety, pocita do 3, vie sa uz aj sam vyzliect, pije z poharika ....a kopa inych veci. Budem rada ked sa tu zideme a spolocne pokecame o detickach, pripadne si pomozeme radami ako zvladnut vzdor. 🙂

zuzi0911
24. okt 2012

@157misicka dobre ranko tak dnes o 7:00 vedela som ze zazrak sa nestane ale ja som tak unavena 😒 . a male uplne fit. sonicka mi uz stihla urobit kontrolu v ihlach a gombikoch..no som zvedava co ma ete dnes caka 🙂

157misicka
autor
24. okt 2012

@zuzi0911 ahojcek my sme vstali klasika o 8.00 a nase ostatne chvalenkarky kam zmizli??@slnieckokati @luciferkax ??? @renata5

zuzi0911
24. okt 2012

@157misicka to nviem kde su ale rozbiehame to dobre uz piata strana | 😀 akurat mi sofia zobudila sonu ktora spala 10 minut ach jaj a ja ze si trosku pddychnem

renata5
24. okt 2012

@157misicka mne nesiel net a boli sme u svokrovcom tak si viete predstavit ten moj den taky fajn vidiet svokru asi nezaspim 🙂 🙂 🙂 ta mi nie len nervy zerie ale aj spanok mi zobrala

zuzi0911
24. okt 2012

@157misicka tak aky bol den? Maly uz spi? Mne uz konecne spia tak vegetim

157misicka
autor
24. okt 2012

@renata5 juj no ja mam tiez zlozity vztah so svokrou ☹

157misicka
autor
24. okt 2012

@zuzi0911 no mne zaspal este len predchvilkou..no nejako mi protestuje.ale nie s placom aby to niekto nepochopil zle..ked uz sme mali uvarene mliecko tak dostal chut na kysle uhorky..ich nasiel v skrini tak som musela hned pohar otovorit..spapal 4 a potom sme sa este hodinku rozpravali v posteli..velmi sa mu dnes pacila pesnicka zo spievankova 3 sme ju pustali na youtube a tak sme si ju spievali v posteli este 😀

https://www.youtube.com/watch?v=udWuTxiuPYg

to je ona Jedna zabka 😀
no a inak uz aj konecne vyslo skorej nakoniec..je uz v predaji Spievankovo 3

zuzi0911
24. okt 2012

@157misicka. no super aj ked pridem uz o nervy 😀 ale ked ich vidim jak tancuju a sonicka sa snaxi spievat tak mi je to fuk. ale vazne ale asi az pod stromcrk ved jja vobec neviem co im kupit.

157misicka
autor
24. okt 2012

@slnieckokati ahoooj uz je v predaji to nove spievankovo

157misicka
autor
24. okt 2012

@zuzi0911 no moj maly ma toho teraz vela tych sviatkov..najprv meniny, hned mikulas, potom vianoce a koncom januara narodky..mame toho vela 😀 no uz aj pomalicky vymyslame darceky

zuzi0911
25. okt 2012

@157misicka dobre rano tak mi akurat len mikulas a vianpce. sona ma narodky vo februari a meniny v marci a sofia v maji meniny a v juny narodenin 😀 y. Ale absolutne neviem co im zaobstarat. hriaciek plna izba. asi len nejaky knizky oblecenie rozpravky dvd a nejaku hracku. 🙂 co mate dnes na plane?

157misicka
autor
25. okt 2012

@zuzi0911 moj maly akuraat dneska si pozeral letak z Draciku a objavil tam vysavac ten zlty co aj hovori , hned sa do neho zamiloval 🙂 a tak sme mu povedali ze mu ho donesie jezisko 🙂 cely den potom len o tom rozpraval..uvidim co teraaz ked sa zobudi 🙂

zuzi0911
25. okt 2012

@157misicka ahoj tak sonicka strasne zboznuje reklamu happy napers tych plysakov a sofinka samozrejme uz podotkla ze to chce. tak uvidim a inac co nove chvalenkarka 😉

renata5
26. okt 2012

baby napiste mi kedy vase deti uz na 100percent ukazali kde mate uska ocka nostek ocko atd kedy zacali jest same???

renata5
26. okt 2012

a este vcera sme malemu objednali tie babky s O2 som zvedava 🙂 🙂

zuzi0911
26. okt 2012

@renata5 fuuu tak to presne neviem ale moja mala si stale na usko ukazuje ocko inac v pohode. ja ked si to tak vezmem tak prva ovladala vsetk proste videla sa mi taka rozumnejsia no sonicka je trosku pomalsia. 😒 a co sa tyka papania tak ako kedy ja v podstate od roka som ju nechavala samu s tym ze ja som pri nej s druhou lyzickou sedela a teraz niekedy sa napapa pekne a niekedy je to vsade len nie v nej podla nalad 😉 y

zuzi0911
26. okt 2012

@157misicka ahoj tak akp maly ete sniva o vysavaci? A co nove?

157misicka
autor
26. okt 2012

@renata5 ahoj tak toto sme vedeli ud davno ze ani neviem kedy..on nejak kratko po prvych narodkach vedel pomenuvat co ma na tvaricke a k tomu brusko, pipik, nozky., chrbatik,.....uz vieme davno vsetko neviem kedy presne sa to naucil.. 🙂 preco??? a papavat sam tak aby nebol bordel okolo moj Nico este nevie..lepsie sa mu jedia samozrejme zemiacky, cestovinky a take co sa da napichnut na vydlicku ako polievocka

157misicka
autor
26. okt 2012

@zuzi0911 ajoooj nie uz ho to preslo uz sa bavime aj o inom 😀 len nejako protestuje so spankom vcera to dokonca vecer vymyslel tak ze bude cakat tatinka a pojde hajat az s nim 🙂 no tak kedze s placom som ho nechcela davat spat tak som mu ustupila..vsak jemu ten tatinko vzdycky chyba ked ma poobedne zmeny to je najhorsie 😀 a vy co nove?

renata5
26. okt 2012

@157misicka lebo myslim ze moj vie aj ukaze len neviem ci sa mu to iba pri blbostiach podari ale stale dookola mu vravim ukaz kde mam maminka ocko nostek a podobne stale sa hrame ale on nechce ukazat ale hovadinky ako dneska cely den chodi z rukami za chrbtom a strasne sa nudil a smial sa pritom ze ako si dal tie rucky dozadu a stym papanim ja neviem ci mu mam dat lyzicku drzi aj si trafi do ust ale tie obedy ze som rada ked sa napapa riadne a viem ze by vsetko zhodil zo stola a bolo by po obede nechcem aby bol v niecom pomalí chcem aby islo vsetko tak ako ma ale preco mi nechce ukazat kde mam tie oci a ked mu uz leziem s tym na nervy tak zacne kricat

zuzi0911
26. okt 2012

@157misicka tak mi nove v podstate nic. my uz pol hodku spime dnes zas strajkpvala poobede tak uz spi a mala zvysenu teplotu a neviem z coho ☹ .dufam ze zajtra bude ok.

renata5
26. okt 2012

@157misicka a este ked mu poviem daj maminke rucicku pekne da aj nozickou zadupka aj do kolien brusko mozno vie kde ma ale nechce ukazat

157misicka
autor
26. okt 2012

@renata5 no vsak to je jasne ale tak nemozes ho nutit tak aby krical, moj Nicolas sa uci vsetko co vie ako keby sam...a ukazoval kde co ma prve na sebe a potom zaroven na mne..tak ved kazde dietatko chape veci inak a radsej vymysla a hraje sa..ako sa nieco uci 🙂

157misicka
autor
26. okt 2012

@renata5 to je jasne ze vie kde co ma podla mna vsak je sikovny naco ti bude furt ukazovat???? 😀 😀 sa neboj o neho 🙂

renata5
26. okt 2012

@157misicka tak to mas pravdu ked chcem ja nic neukaze ale ked som v izbe a nechcem nic vtedyy aj zatancuje aj sa prituli asi mu musim dat viac casu

157misicka
autor
26. okt 2012

@zuzi0911 no moj je este hore no dufam ze pojde dnes spat normalne po osmej teraz este papa chlebik a pojdem sa kupat a spat..a nebude protestovat 🙂 juj no dufam ze ta teplotka nebude nic vazne..vsak ked bola len zvysena tak by to malo byt ok..moj Nico je inak podrazdeny sa mu prerezavaju ocne zubky ☹

renata5
26. okt 2012

@157misicka aj podla mna je velmi dneska si vylial cajik s poharika a neviem ako ale zobral handru a isiel utriet normalne drhol dlazke ja som skoro odpadla

157misicka
autor
26. okt 2012

@renata5 tak tak vsetko chce cas..a hlavne na neho netlac tak aby plakal ja aspon myslim ze potom sa mozu tie veci aj dietatku sprotivit uplne 😒

157misicka
autor
26. okt 2012

@renata5 jeej no ze je to zlate?ked taky spunti upratuju to aj ja umieram z mojho ked si vysype nieco a zobere metlicku, lopatku alebo handru a upratuje 😀 by som ho zjedla najlepsie je ze to robi bez toho aby mu clovek kazal 🙂 to je preto ze nas vidia upratovat potom aj oni opakuju..

zuzi0911
26. okt 2012

@157misicka my sme zo zubkami nejake problemy nemali
myja ich davam spat do pol osmej. a maly ti uz vecer mliko nepije?mala bez nezaspi