Čo má všetko ovládať skoro 2-mesačné dieťa?
Ahojte chcela by som sa opýtať ze co ma všetko ovládať skoro o pár dní 2 - mesace dieťa... ale to moje taky spachtosko na brušku ako tak chvíľku a hlávku udrží chvíľku ale snaží sa , dáva si do pusi rúčku , a občas dvíha nôžky . Stačito?
Myslím si, že na internete ľahko nájdeš tabuľky, kedy čo má "ovládať", ale nerozumiem, načo sa tým v 2 mesiacoch zaoberáš. Užívaj si radšej materstvo a kašli na to, či sa začne otáčať alebo tlieskať rukami podľa tabuliek. Každé dieťa je iné.
Nocnik, sam sa obliect, zahrat na klaviri Turecky pochod, taka klasika 😃
Ale nie, uzivaj si babo, v tomto veku su caste kontroly u pediatra, ten ta usmerni keby cosi. Urcite ho neuc farby, ma cas.
ak mas vszp, tak v porodnici sme dostavali taky kufricek a okrem reklamnych predmetov tam bol taky plagat s tym co ma dieta v ktorom veku zhruba robit.
Uzivaj si pokial spinka, oddychuj. To prave orechove este len pride. 🙂
Na poradni sa s lekarkou nebavis? Tam sa ta pyta na veci, kt by “malo” ovladat. V tomto veku este napriklad, ci otaca hlavku do obidvoch stran, ci sa na vas usmieva, ci sleduje predmety naokolo atd.
Sklidni hormón prosím ťa 🤦🤣
nebuď taká premotivovaná, také malé bábätko má jesť, spať a vylučovať a robiť radosť svojej matke

Staci to🙂 davat na brusko castejsie na chvilku, nech trenuje. Inak je vsetko okej a hlavne neporovnavat s inymi detickami♥️