icon

Čo má všetko ovládať skoro 2-mesačné dieťa?

22. máj 2023

Ahojte chcela by som sa opýtať ze co ma všetko ovládať skoro o pár dní 2 - mesace dieťa... ale to moje taky spachtosko na brušku ako tak chvíľku a hlávku udrží chvíľku ale snaží sa , dáva si do pusi rúčku , a občas dvíha nôžky . Stačito?

zuza265
22. máj 2023

Staci to🙂 davat na brusko castejsie na chvilku, nech trenuje. Inak je vsetko okej a hlavne neporovnavat s inymi detickami♥️

janka1011
22. máj 2023

Myslím si, že na internete ľahko nájdeš tabuľky, kedy čo má "ovládať", ale nerozumiem, načo sa tým v 2 mesiacoch zaoberáš. Užívaj si radšej materstvo a kašli na to, či sa začne otáčať alebo tlieskať rukami podľa tabuliek. Každé dieťa je iné.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
22. máj 2023

Nocnik, sam sa obliect, zahrat na klaviri Turecky pochod, taka klasika 😃
Ale nie, uzivaj si babo, v tomto veku su caste kontroly u pediatra, ten ta usmerni keby cosi. Urcite ho neuc farby, ma cas.

heln
22. máj 2023

ak mas vszp, tak v porodnici sme dostavali taky kufricek a okrem reklamnych predmetov tam bol taky plagat s tym co ma dieta v ktorom veku zhruba robit.

kornelies
22. máj 2023

Uzivaj si pokial spinka, oddychuj. To prave orechove este len pride. 🙂

milanemila
22. máj 2023

Na poradni sa s lekarkou nebavis? Tam sa ta pyta na veci, kt by “malo” ovladat. V tomto veku este napriklad, ci otaca hlavku do obidvoch stran, ci sa na vas usmieva, ci sleduje predmety naokolo atd.

nikpa
22. máj 2023

Sklidni hormón prosím ťa 🤦🤣

danica2711
23. máj 2023

nebuď taká premotivovaná, také malé bábätko má jesť, spať a vylučovať a robiť radosť svojej matke