Čo vie vaše 6-mesačné bábo?
Ahojte
Aký míľnik ste zaznamenali u vášho bábätka? Náš má 6 mesiacov (začiatok) a zatiaľ sa vie guľat zo strany na stranu,podľa nálady aj na chrbát aj naspäť a akoby sa zdvíha do boku neviem či je to na šikmy sed. Na brušku vydržíme ale ruky vystrete nemáme je to chýba ?
Pani kde chodíme cvičiť hovorila že už by to mal vedieť
@evica17 bolo povedané že má torticollis ale cvičíme vojtovu metódu len teraz sme chodili k súkromnemu fyzioterapeutovi a ten povedal že úplne iné cviky treba a a čo chodíme cvičiť ešte štátnej tak že už by mal toto q toto robiť a mne to príde veľký nátlak že musí všetko tabulkovo vedieť
Ty mysliš asi, že by mal vedieť druhe vzpriamenie. Takže to, že urobi lietadielko,odrazí sa a dá sa na vstreté rúčky to nerobí?
Inak ale podľa mňa je aj tak šikovný… moja keď mala začiatok 6m tak sa len pretáčala na bruško a sem tam na vystrete ručky myslim.
Pokial ste pod dohľadom fyzioterapeutky a pediatričky tak sa nemaš čoho bať. Synček skôr či neskôr na to príde.
@effy777 nas mal v stredu 6m. Otaca sa na brusko na obe strany, otaca sa okolo svojej osi za hrackami s nakrokom. Druhe vzpriamenie tiez zatial nezvlada, ale fyzio nam ukazala ako to s nim cvicit a je v tomto troska pozadu, ale fyzio povedala, ze to nevadi, nie kazde dieta je podla tabulky. A inak je symetricky, prve vzpriamenie ma super, brusko ok - ziadna diastaza, tak potrebuje este cas aby zaposiloval aj rucky a pojde aj druhe vzpriamenie 😊

@effy777 môj muž hovorí,že lietať