Darček pre trojročnú dcéru
Ahojte mamičky zaujima ma co bavilo vase deti v tomto veku cize 3 roky.mam uz nejake veci a este by som chcela nieco co by ju bavilo a nestoji milion.kupili sme jej Hovoriace Knihy na narodeniny ktoré mala nedavno.no vidim ze ešte to ma čas .dakujem za typy.pekny den🍀
Tak zalezi na tom co to je,dostali na vianoce poschodovu postel a nejake drobnosti uz mam.sorry ale tolko peňazí za taku kravinu🤔 určite nie.ale dakujem za typ😉
Lego, barbie
@annamari4
Tak pre kazdeho je kravina nieco ine 😀 ale jasne, ked uz mate drahe darceky, tak potom len malickost. Ale ked uz mas drobnosti, tak mozno uz nic netreba
Moja este na vianoce nebude mat dva, ale kedze tiez dostane detsku izbu, tak pod stromcekom si najde len ozaj malickosti. Myslim, ze takym malym detom to je este jedno a ani ich netreba ucit chamtivosti. Dcerka bude urcite rada aj za tie drobnosti a vianocnu atmosferu a jeziskovskeho divadielka okolo 🙂
My sme segrinej malej, ktora ma tiez tri roky kupili v lidli tu vlacikovu drahu. Segra to velmi pre nu chcela, lebo ze sa aj v skolke s nou stale hra tak snad sa bude aj doma🙂
a co su to tie drobnosti?
@lavieenrose nosic pre babiku,piskacie šaty.
ty mas aj starsie dievcatko ? tak to asi mate kopec hraciek co ? 🙂
@lavieenrose praveze mladšieho maleho 9mesacneho.hraciek je neurekom.uz som podavala k nasim a svokre.mamu mam v anglicku vsetko sa tam da kupit za par korun odrazadla,bicykle,hojdacky tkze tazko sa kupuje.aby to tu nebolo len pohodene a zas nemozem lego a male casti aby to maly nepopchal do ust.tak asi kupik dajake knizky alebo co🤔
Moja bude mat 3 v januári, a ma veľmi rada všetky možné detske elektro spotrebiče, dostane doktorsku súpravu a možno floppy píska, s tým sa rada hráva u sestry aj u brata. Alebo poradím pokladňu a všetky možné hrackarske potraviny.
@annamari4 ano chapem zas na druhej strane sa neda aby teraz mala 3 roky nevidela nieco kde su male casti...doma mate na rolove hry ? kuchynka doktor a tak upratovanie..?
a uz aj spia deti na tej poschodovej ? ako myslim maly dole a mala hore?
@veronikasa presne aj ja som pozerala v pepcu mali doktorsku takuto supravu za 6€ tak asi kupim☺
Pokladňa a kuchynka je super nápad. Dieťatko sa niečo nové naučí a čo deti poznám, čo majú takéto hračky, tak ich to tak ľahko neomrzí 😉
@lavieenrose ale kdeze mala tam bude zatial spavat len mama chcela kupit daco zmysluplne tak som vravela ze to chcem pre nich do detskej.
Sadu plastelíny. Neskutočne sa s ňou vedia zahrať.🙂
@lavieenrose kvoli malemu nechcem tie male casti moc.mame kuchynku toho doktora asi kupim a nejake ešte knižky
Ďakujem za typy už to zbladnem.dakujem
Pekný deň ☺🍀
@annamari4 odporucam nekupovat v pepcu doktorsku sadu...je taka made in rozpad inac ten obchod mam rada a casto tam nakupujem ale kupila som to neteri pred rokom na narodky sice to este ma ale tie veci su take rozhrkane zle nafarbene a tak...radsej investuj do kvalitnejsej napr usita z latky nebdes mat strach ze mali to bude olyzovat hryzt
@lavieenrose super dakujem za typ.kuknem niekde inde.tusim aj dracik to ma🤔☺
@annamari4 https://www.vnimavehracky.sk/majstri-remesla-po...
napr tato je od 18m+ to znamena bez malych casti a z nezavadneho plastu
ja mam sice chlapca 3 rocneho, ale zaujmy deti v tomto veku su asi priblizne rovnake, dostane qiet book, tehlicky pre deticky, elektronicku ceruzku a knizku, dinosaura, jedalensku sadu, drevene ovocie do kuchynky a peciatky
@bielavila
Odkial mate drevene ovocie?
@lindusss2016 normalne v hrackarstve sa da kupit zvacsa je to na krajanie...my sme kupili textilne

@annamari4
Kolko to je "nestoji milion"?
Vyborny darcek pre 3 rocne je vawa hojdacia doska napr, stoji okolo 90€