icon

Deti a domáce práce

30. apr 2023

Súhlasíte?

Deti a domáce práce
Strana
z2
ailiba
30. apr 2023

V celku suhlasim samozrejme zalezi na dietati... Mojho 3 rocneho syna bavi supat vajicka, ulozi veci do umyvacky (pod dozorom), podava mi nakup z tasky a ja odkladam. Bavi ho to, tak preco nie.

ivangeline
1. máj 2023

@reanda ...skrabkou ocisti a ja prerezem napol,aby im to nebehalo po denku a vedia nakrajat.

som_realistka
1. máj 2023

@oslo1 5 rokov a koši trávnik? Akú máte kosačku?

oslo1
1. máj 2023

@som_realistka taku rotacnu.

margaretka
1. máj 2023

@matabb73 paráda šikulka lebo čo ja poznám 14 tak Max zvládnu parky praženicu špagety a vifonku ináč zvyšné práce mama hotel komplet servis . Tie jedla si urobia lebo podľa nich iné jedlo bežné či mama uvarí je grc a všetko neznáša ( bežné varené domáce jedlá )

margaretka
1. máj 2023

@matabb73 aj naši od malička s nami maľovali steny a teda bolo to super zároveň pomáhajú čistiť zeleninu a už aj celkom pekne čistia netreba veľa docistovat

margaretka
1. máj 2023

Mňa skôr zaujíma že či sú tu rodičia ktorých deti vôbec nič doma nepomáhajú ale že úplne nič žiaden rituál ....či bežné prídu zo školy hodina dve mobil potom kruzok alebo opačne , nejaké rýchle úlohy a znovu zasity s mobilom alebo Pc ?

matabb73
1. máj 2023

@margaretka ona uvarí tiež len jednoduché, na varenie mám doma syna, ktorý vari lepšie ako ja. Dcéru skôr baví pečenie. Na Vianoce pečie už niekoľko rokov. Teraz má tiež také obdobie, že veľa vecí sa jej nechce, puberta, ale ja na pomáhaní doma trvám. Žijeme v byte traja a neviem prečo by som všetko mala robiť ja. Všetko, čo sa naučí, sa jej raz v živote zíde.

Strana
z2