Detské centrum Dubáčikovo v Podunajských Biskupiciach
Privítam akýkoľvek názor, rozhodujeme sa kam dať malého do škôlky....Dakujeeem!!
maminy, chcela by som sa spytat na vase skusenosti s Dubacikovom, ako su vase deticky spokojne, co sa vam paci, resp. nepaci? rozhodujeme sa medzi viacerymi skolkami pre drobca a kazdy nazor pomoze, vdaka 😉
Skuste jasle Simba, sme mimoriadne spokojni.
ahojte najde sa tu niekto koho dieta chodi do Dubacikova?
@monika2712
asi je uz neskoro ale predsa. Nas maly chodil do Dubacikova a urcite neodporucam. Prijimaju tam soplave deti a sa zo soplov dostaval 2 mesiace. Maju tam online kamery na co asi zabudaju a ucitelky okrem popijania kavicky nic nerobili, cest vynimkam. Maly tam preplakal cele doobedie a oni ho ignorovali, strasne divny pristup. Jedine co sme tym ziskali tak to bol uplny odpor k skolke.
Takze takto moja skusenost 🙂
V Detskom centre Dostojevskeho je mensi pocet deti, mile pani ucitelky, pestry program, zdrava strava certifikovana pre MS, zlava na skolne,
@irocka ahoj a kde sa skolka nachadza?
@zubkovavila ahoj ;) chodite stale do Simby? Spokojna si teda?
@nikalentilka Oproti Ministerstva vnutra vedla Safarikovho namestia.
Ahojte ,nemate nahodou nove skusenosti zo skolkou dubacikovo?syn mi tam nastupuje o mesiac 🙂 🙂 dakejem
@macko1121 nas tam bude este asi do leta, v septembri uz snad statna. chodi od jula minuleho roka, my sme spokojni.
A ako sa spravaju pani ucitelky?
@monika2712 su ustretovy?syn ma alergiu na mliecko ,tak ho nechcem dat do statnej skolky
@macko1121 nemam ziadnu negativnu skusenost, su mile, maly tam chodi rad, chorobnost nizka, venuju sa im, takmer kazdy den su vonku.
@macko1121 a rozpravala si sa s nimi o tom ci budu schopne mu davat stravu bez mlieka? lebo casto su jogurty polievky mlieko s gulickami, budes mu davat nejaku nahradu stravy alebo ako? moj maly neje maso takmer vobec takze sa s nim dost natrapia, niekedy im cely den nic nezje ale snazi sa, vedia ze maso nezje tak mu daju aspon cistu ryzu knedlu a podobne, pripadne daju viac na olovrant chlebiku
@monika2712 dakujem,som potesila a dufam ze aj mojmu synovysa tam bude lubit 🙂 🙂
@monika2712 ano hovorila som im to ,on ma este problemi s jedenim,velmi malo papa,hlavne ovocie ,maximalne jogurt sojovy,chlieb ale cisty a 7days .to je asi vsetko.uz 2 roky to riesime s pani doktorkov .Bol aj na vysetreniach a je zdravy ,tak preto dufam ze budu toleratne a trpezlive
@macko1121 aha no tak budu mat dalsieho nejedaka jak mojho, neboj sa, chapu to, sak do mojho sa snazia kazdy den daco dostat ale najradsej ma vsetko suche bez omacok a hlavne bez masa. chleba tiez max s maslom zje, ziadne pomazanky sunky, zeleninu tiez neje, ich mozu rovno k sebe posadit 😂
Bude mat aspon kamarada 🙂 🙂 si ma upokojila ze sa im snazia dat aspon co lubia.mne doporucila pani doktorka znova nutrilon aby mal aspon nejake vyzivy ked neje varenu stravu,moj syn lubi velmi kakao tak aspon z toho pribera 🙂 kazdy den sa snazim mu skusat jest varene ale nic.Snad im to prejde a budu velky jedáci z nich 🙂 🙂 🙂 🙂
@monika2712 tak sa asi v marci stretneme 🙂 🙂

Moja byvala spoluziacka tam robi ucitelku a co som pozerala fotky ako s nimi pracuju velmi sa mi to paci . Ak mas zaujem dam ti na nu kontakt na fb a mozes sa jej opytat co potrebujes 🙂 ale ja ju odporucam 🙂