icon

Detské centrum Dubáčikovo v Podunajských Biskupiciach

janettaek
2. máj 2012

Privítam akýkoľvek názor, rozhodujeme sa kam dať malého do škôlky....Dakujeeem!!

kacenka277
18. dec 2012

Moja byvala spoluziacka tam robi ucitelku a co som pozerala fotky ako s nimi pracuju velmi sa mi to paci . Ak mas zaujem dam ti na nu kontakt na fb a mozes sa jej opytat co potrebujes 🙂 ale ja ju odporucam 🙂

awe
25. dec 2012

maminy, chcela by som sa spytat na vase skusenosti s Dubacikovom, ako su vase deticky spokojne, co sa vam paci, resp. nepaci? rozhodujeme sa medzi viacerymi skolkami pre drobca a kazdy nazor pomoze, vdaka 😉

zubkovavila
16. júl 2014

Skuste jasle Simba, sme mimoriadne spokojni.

monika2712
8. apr 2015

ahojte najde sa tu niekto koho dieta chodi do Dubacikova?

irocka
Odpoveď bola odstránená
jankasve
1. júl 2015

@monika2712
asi je uz neskoro ale predsa. Nas maly chodil do Dubacikova a urcite neodporucam. Prijimaju tam soplave deti a sa zo soplov dostaval 2 mesiace. Maju tam online kamery na co asi zabudaju a ucitelky okrem popijania kavicky nic nerobili, cest vynimkam. Maly tam preplakal cele doobedie a oni ho ignorovali, strasne divny pristup. Jedine co sme tym ziskali tak to bol uplny odpor k skolke.
Takze takto moja skusenost 🙂

irocka
1. júl 2015

V Detskom centre Dostojevskeho je mensi pocet deti, mile pani ucitelky, pestry program, zdrava strava certifikovana pre MS, zlava na skolne,

nikalentilka
10. júl 2015

@irocka ahoj a kde sa skolka nachadza?

nikalentilka
10. júl 2015

@zubkovavila ahoj ;) chodite stale do Simby? Spokojna si teda?

irocka
10. júl 2015

@nikalentilka Oproti Ministerstva vnutra vedla Safarikovho namestia.

macko1121
29. jan 2016

Ahojte ,nemate nahodou nove skusenosti zo skolkou dubacikovo?syn mi tam nastupuje o mesiac 🙂 🙂 dakejem

monika2712
29. jan 2016

@macko1121 nas tam bude este asi do leta, v septembri uz snad statna. chodi od jula minuleho roka, my sme spokojni.

macko1121
29. jan 2016

A ako sa spravaju pani ucitelky?

macko1121
29. jan 2016

@monika2712 su ustretovy?syn ma alergiu na mliecko ,tak ho nechcem dat do statnej skolky

monika2712
29. jan 2016

@macko1121 nemam ziadnu negativnu skusenost, su mile, maly tam chodi rad, chorobnost nizka, venuju sa im, takmer kazdy den su vonku.

monika2712
29. jan 2016

@macko1121 a rozpravala si sa s nimi o tom ci budu schopne mu davat stravu bez mlieka? lebo casto su jogurty polievky mlieko s gulickami, budes mu davat nejaku nahradu stravy alebo ako? moj maly neje maso takmer vobec takze sa s nim dost natrapia, niekedy im cely den nic nezje ale snazi sa, vedia ze maso nezje tak mu daju aspon cistu ryzu knedlu a podobne, pripadne daju viac na olovrant chlebiku

macko1121
29. jan 2016

@monika2712 dakujem,som potesila a dufam ze aj mojmu synovysa tam bude lubit 🙂 🙂

macko1121
29. jan 2016

@monika2712 ano hovorila som im to ,on ma este problemi s jedenim,velmi malo papa,hlavne ovocie ,maximalne jogurt sojovy,chlieb ale cisty a 7days .to je asi vsetko.uz 2 roky to riesime s pani doktorkov .Bol aj na vysetreniach a je zdravy ,tak preto dufam ze budu toleratne a trpezlive

monika2712
29. jan 2016

@macko1121 aha no tak budu mat dalsieho nejedaka jak mojho, neboj sa, chapu to, sak do mojho sa snazia kazdy den daco dostat ale najradsej ma vsetko suche bez omacok a hlavne bez masa. chleba tiez max s maslom zje, ziadne pomazanky sunky, zeleninu tiez neje, ich mozu rovno k sebe posadit 😂

macko1121
29. jan 2016

Bude mat aspon kamarada 🙂 🙂 si ma upokojila ze sa im snazia dat aspon co lubia.mne doporucila pani doktorka znova nutrilon aby mal aspon nejake vyzivy ked neje varenu stravu,moj syn lubi velmi kakao tak aspon z toho pribera 🙂 kazdy den sa snazim mu skusat jest varene ale nic.Snad im to prejde a budu velky jedáci z nich 🙂 🙂 🙂 🙂

macko1121
29. jan 2016

@monika2712 tak sa asi v marci stretneme 🙂 🙂