Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
Mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😃
Roka , môj aj sleduje, aj ked je v šporťáku pozerá, pozerá a za chvílu zaspí :-N
to isté v hlbokom... aj ked v nom sedí... najprv pozerá, pozerá, a už aj spí 😃
to isté v hlbokom... aj ked v nom sedí... najprv pozerá, pozerá, a už aj spí 😃
Môj tiež neznášal bruško, ale teraz to milujeme...
zaspí na boku, a potom v noci ked sa zamrví, sa dá vždy na bruško...
aj ked je hore, strašne lúbi byť na brušku...
zaspí na boku, a potom v noci ked sa zamrví, sa dá vždy na bruško...
aj ked je hore, strašne lúbi byť na brušku...
Krpito, kvôli vetrom, myslíš prdíkom??? 😃 😃 😃
Roka, ale hej počula, aj ked mu išiel druhý zúbok, alebo pri prvom očkovaní, a tak raz za čas zaplačká, zase.. na pár sekúnd :-N
Roka, ale hej počula, aj ked mu išiel druhý zúbok, alebo pri prvom očkovaní, a tak raz za čas zaplačká, zase.. na pár sekúnd :-N
Niki ak si uhadnem spravne, tak Roka chce mat druhe az ked bude Misko trochu viac samostatny 😉
Andy, lebo niektoré maminy, chcú aj skôr, aby boli deti v približne rovnakom veku,... 😉
Ja by som sa na to tiež nedala, aj keby boli obe také dobré ako Chris... :-N
smily a to som si myslela ze tri roky rozdiel je v pohode. si ma trocha sokla 😞
no to si s tym spankom viem predstavit. este ked ich mas doma.ale ked tak nad tym uvazujem tu v NL chodia deti do skoly od styroch rokov,tak by sa nasi asi tak nerusili
ahojte tak test negativny!!!!!!! 🙂 super! 😉ja som taka stastna!dufam ze ma teraz nebudu citat mamicky co nemozu otehotniet! :-| ako chcela by som este dcerku ale nie teraz urcite nie!!!tak a teraz mozem rozmyslat preco nemam co sa deje!dufam zw mam nejaku infekciu lebo sedim kade tade !ale ako som porodila tak som nachylnejsia od spodu ako pred tehu! 😞
inac nas už 4den je dobrucky klop klop klop rano vstal o siestej boli sme hore do osmej o osmej sa napapal mliecka a buvall do pol jedenastej!a tera sa napapal tej ovocnej kasi od nestle a zas buva dufam ze ja do tretej! 😉 a potom mu dam vyzivu a pojdeme von dnes je tiez pekne! 😉 len o tek´j pol sistej zacne riadne prituhovat!
Nie, baby ja som si taká istá ako nikto...!!!!
A nikto ma o opaku nepresvedčí.. vždy som chcela len jedno a dosť...
Viem že si myslíte že veď ja si to ešte rozmyslím, ale omyl... vážne...
To mi úplne stačí... 😉 😉 😉
A nikto ma o opaku nepresvedčí.. vždy som chcela len jedno a dosť...
Viem že si myslíte že veď ja si to ešte rozmyslím, ale omyl... vážne...
To mi úplne stačí... 😉 😉 😉
Niki ja ti to neberiem. Ked si o tom presvedcena tak je to OK. Ja by som chcela zas aj tri alebo styri. Len neviem kto ich za mna porodi 😃 😃 a asi by som mala potom problem s pracou. Nikto by mi nechcel dat inziniersku robotu so styrmi detmi 😞 no uvidim aka bude buducnost
Začni písať odpoveď...

Odošli
bože nejaká únava na mna ide..Miško už aj hore bol ale som ho ešte uspala! chrustíka mojho