icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

mukky
14. nov 2009

ahojte,
maly zaspava v postielke,ja sa idem o chvilu najest a poerdžať troška 😎

mukky
14. nov 2009

lenka tuto otazku by si mala mať na vyrobcov 😝
asi v skratke-je to biznis 😠

ja osobne by som zacala s prikrmami v 6-tom mesiaci,aj ked nekojiš,ale je to na tebe

mukky
14. nov 2009

bobačik už hajííííííí 😀 aj bobak veľky chrni 😝 😀 ,dovolila som mu na hodku a potom sup do roboty,ale pod papučou nie je 😀 😀 😀 🤐

lenka_66
14. nov 2009

vini, rozbita ako ciganske hracky? 😀

mukky, no ale dr. povedala ze prikrm v 5 abo hotove 4.nedam mu zatial nic ale je to asi fatk ze plno nazorov.ak nedam nic mu neujde.len aby ma do vtedy nezjedol 😀 😀

mukky
14. nov 2009

dufam ze nemas mudr tu co ja 🤐 😀
nemas sa kam ponahlat s prikrmami..nie je to doktorka starsej vekovej kategorie? 😕 hotove v 4 mesiaci?definuj co ako to ma byt...je to na tebe,svoj nazor som napisala 😉

mukky
14. nov 2009

ak chces,precitaj si sendy10 v teme mamicky co zacali skor prikrmovat na poslednej strane,zhrnula to vcelku preco skoro nezacat..
tata este zehli,ja mam dopapane..maly buva,potom este povysava,ja zotriem podlahy,poukladam pozehlene a pekny den za nami 😀
asi pojdeme von a flakat sa 🤐

idem robit pre drobca kalerabovy privarok s jogurtom a s cervenou sosovicou a zemiacikom

co ste dnes dobreho kuchtili?

krpito
14. nov 2009

vini, no asi si fakt rozbitá, ja žiadny citalex ani cipralex neužívam a ani som neužívala 😀

lenka_66
14. nov 2009

muky my sme krajanky?

nie lebo aj ked viem ze potraviny su pod kontrolu tak mi aj tak pride divne ze domace ee a hentie nie.

nikollette
14. nov 2009

Ahojte..

my sme už absolvovali prechádzku...a už hajáme..
a čo vy, čo robíte????

lenka_66
14. nov 2009

my sme dohajali 😵 a papkame 😀

nikollette
14. nov 2009

Baby ja sa nudím, a od nudy zase sedím na MMB 😒 ako vždy... ani do mesta nemusím ísť, peniaze mínam aj z domu 😕 😅

Lenka, klasika čo... 😀 papkáte 😉

zuzka1.
14. nov 2009

ahojte,
dnes nejak malo pisete.
no ja som slamena vdoma, mm uz v Bruseli,
ja po skole, po konzultacii so skolitelkou.

ideme sa pohrat s amlym, babka ho bola vyvetrat.

co vy??
vsetky rodinkujete?

mukky
14. nov 2009

ahojte,my ideme o chvilu von a taaaaak 😀 a mozno skocime k prababke,musime sa ponahlat dnes,ocko ide na "kavu" s kamaratom 😀 vecer

lenka,zeby?? 😀 😀

tak paaa,nakuknem vecer

mukky
14. nov 2009

smiesne dialogy vedieme 😀
papame,hajame,kakame 😀 😀

nikollette
14. nov 2009

Ja som donakupovala z domu..
niečo na stenu také vrecúska macko pooh, a za katalogu avon, dosť vecí... to je moja mánia každý mesiac... 😀

smailinka
14. nov 2009

ahojte 🙂 konečne som sa sem dostala...akurát sme absolvovali prechádzku, ja som po ceste stihla aj odvoliť, no haluz 😀 malý zase v noci držal až do pol 1...ja sa už chcem vyspať konečne!!!

mukky, teba poteším, malému som dnes varila ja, kuracie mäsko, zemiak, mrkvu a tak jedol ako divý...až sa mi zdalo, že mu bolo málo...bola to úplné iná vôňa, ako tie kupované výživy, krásne som cítila mäsko a ešte to aj mne chutilo 😀 😀 😀 takže teším sa na tvoje ďalšie recepty, nech mám inšpiráciu 🙂

nikol, tvoj priateľ robí s mobilmi si písala...aj sa v tom vyzná, že či vie posúdiť kvalitu???lebo dnes som si bola pre mobil a zobrala som si nokiu 6600i slide, tak či som urobila dobre... 😅

nikollette
14. nov 2009

Smaili, že vraj je dobrý, ale bacha na sklíčko lebo sa rýchlo doškrká, a všetky otlačky sú na nom vidieť.
To čo sa týka krytu. Inak kvalitný a funkciovo dobrý 😉
On je maniak na mobili, mal už asi všetky, vždy najväčšie novinky musí mať.

vinifera
14. nov 2009

Krpitko sorry to bola mama.wolfka s tými tabletkami.
Inak tatiko ide zasa na večer preč. Budem tu sama s malým...

nikollette
14. nov 2009

A že si radšej dokúp takú jemnú handričku aby si si ho mohla vždy pekne pretreť aby nebol mastný 😉

zuzka1.
14. nov 2009

aj ja,
dajte nejaku temu, nech mame co rozoberat, lebo mukky to uz ide na kecku 😀 😀 😀

nikollette
14. nov 2009

Hm, Zuzi daj, vymysli nejakú 😉 😉

smailinka
14. nov 2009

vďaka, nikol, lebo priateľ ma už zglbal, že čo za hovadinu som si zase vybrala...predtým som mala nokiu express music 5300, či čo to bolo a ten stále zamŕzal...čo sa týka handričky, tak mi doniesol blikátko z BMW sa takou čističkou displeja, či ako to mám nazvať 😀 😀 a aj tak ho bude malý papať, takže tam budem mať ryhy zo zúbkov 🙂

vinifera, zase budeš ťahať nočnú???? ☹

nikollette
14. nov 2009

Neni to hovadina 😉

baby dajte nejakú tému 🙂

smailinka
14. nov 2009

a najlepšie nejakú pikantnú, nie???? 🙂

zuzka1.
14. nov 2009

no navrhy su, krpitko daj ty, necitaj len , ale aj pis 😀

mne maly uz spi, dnes padol na parkovisku co mame pred domom, ma rozbite cielko a monokel pod okom 😖 ☹
ale ok, uz buva, poobede nepsinkal ,som zvedava kedy vstane.

mukky
14. nov 2009

tha kdze sce s tyma temami? 😒 😀 😀

zuzka1.
14. nov 2009

mukky co si pila??
ja hladam knihy na bakalrsku pracu, sa tu nudim, ked vas tu nie je

mukky
14. nov 2009

my sme boli von,potom v nakupnom centre a u prababky....maly uz buva,veľky je na kaveji 😝

moj mm ma s.ericson M600i a nenormalne mi ten telefon lezie na nervy 😝 😀 ,ma dotykovy displey a to akoze "pero" ci ako sa to vola 😀 ja a technika ... 😀 ,by som ho nechcela ani zadarmo 😝
ja som mala najradsej nokiu 3210 😀 😀
aky mam telefon je mi jedno,hlavne nech ma fotak ..v tomto sa teda nevyblaznim,v mobiloch 😀

teraz mam sony er.,s tym svetielkom vzadu ale presny nazov som zabudla..mam ho rada koli tomu svetlu ze kukam na maleho 😀
ale uz mi skoncili tie dva roky co ho mam,tak mi ponukli ten pausal pre blizkeho zadara,len ten je bez mobilu a mne ho treba,na aktualnom sa mi nieco stalo s displejom
mam dvoch operatorov,ale vacsinou uz vsetko cez net riesim

mukky
14. nov 2009

zuz prečo? 😝

zuzka1.
14. nov 2009

sa mi zdalo, ze pises nejak cudne. 😀

ja teda vacsinou prehadzujem pismenka, ale ty nie, preto sa cudujem.
jaaaj ja surfujeeem a hladam materialy, knihy a podobne, uz sa mi oci privieraju 😠