icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

nikollette
24. máj 2010

Vini, a nevie sa sám zahrať? Alebo knižku si pozerať aspoň chvílku? Náš si zvieratkoské knižky vie listovať neuveritelne dlho 😕
A inak už rozpráva niečo?

lenka_66
24. máj 2010

Kam zmizla vasen?

Manzel vlezie do postele a zasepka nezne a vasnivo do ucha svojej
manzelky:
- Som bez treniek.
A zena mu odpovie:
- Nechaj ma spat... zajtra ti jedny operiem

nikollette
24. máj 2010

Leni 😀 😀 😀

zuziiiicek17
24. máj 2010

Cawko ,ten kon nejak blbne 😕 😕 mi pise ,ze posledny prispevok od niki je napisany o 18.02 ....ale teraz je 16.33 ...alebo mate nejaky stroj casu ??? 😝 😀
My sme dnes boli v meste ...odpadavam tu z tych cien .Astor make-up 60 korun 😵
Ideme s mp este raz v piatok do mesta ,ked bude mat volno ,aby sme pokupili nejake veci ,lebo dnes zacalo prsat ,tak sme sli domov
Mimochodom ,sa vam pochvalim ake sme dnes mali popc ranajky -ze citronova torta ---to su ranajky pre deti .Ja vas nechapem (teda ani seba) ,ze take fajnoty detom nedate 😝 uz na nu dlabem .Bavim sa s nou ,ale si z nej robim prdel.
iDemm ja uz zase prec ,akosi ani nemam cas tu sediet 😔 😔
Strasne mi uz chyba moje ponocovanie 😵 tu chodim hajat so sliepkami do frasa .i ked maly sa mi zacal vstavat o piatej 🙄

lenka_66
24. máj 2010

zuzi , my mame ine casove pasmo 😀 .

super ranajky 😉

vevusiatko
24. máj 2010

Ahojte 🙂
zuzi to musi byt riadna p...a ked si da robotu s tortou tak nech spravi nieco zdrave rychle ☹ nechapem...
to fakt take super ceny?? aj ja chcem ☹

Mukky ako sa mate?
Nikol maly je fesak v bazeniku 🙂 my sme dnes tiez mai riadne teplo

nikollette
24. máj 2010

Mne malý stále hajá, aj ja by som si pospala.
Mňam, takú citrónovú tortu by som si aj ja dala 😀 milujem kyslé 🙂

nikollette
24. máj 2010

aj mne blbne kon...
ukazuje úplne iný čas 😒

mukky
24. máj 2010

ahojte vsetky,super cas,idem dat maleho spať 😀

mukky
24. máj 2010

@vevusiatko dakujem,máme sa dobre a vy?jak na zapade? 😀 ci si opat tu?

mukky
24. máj 2010

malý spal len hodku a 20 minut,sa popiškal asi nejako viac..🙄 ,takze som nespala nic,aj v noci zle ale neva..cakam kedy pride mm a pojdem si na 2 hodky lahnut,len dá malemu ovocie a potom ho donesie do postielky a prezlecie,dá mliecko a pojde spinkať cca o 20-tej

chcem si lahnuť lebo asi mam vysoky tlak 😒 ,taky tlak v usiach aj v hlave,srdce mi splasene bije..hadam to bude ok

mukky
24. máj 2010

tak som varila mne aj malému,urobila som mu viac polievky tak vecer dám do nádobiek a pomrazím..

nikollette
24. máj 2010

Mukky, tak snád to bude ok. Myslím zdrav. stav 😉
My sme teraz dopapali. MP cvičí ako vždy...

zuziiiicek17
24. máj 2010

mp pozera film s bratom .Ja som sama s malym 😖 nejak sme sa pohadali 😔 lepsie povedane ,neviem co mu sadlo na nos a nebavi sa so mnou .Cize som mu vynadala ,ze sa zajtra balim a idem domov(jasne ze nie ,len ho chcem vystrasit),tak sa potom staral o maleho a chodil za mnou ,ale terza sa s nim nebavim ja,lebo ja nie som hracka ,s ktorou sa bude hrat ,ked ma naladu 😠
A do ritky ,nevem kedy ste pisali teraz 😖
Asi si docitam co ste pisali ,aby som bola v obraze .Aj tak sa nudim .V telke nic nejde 🙄

zuziiiicek17
24. máj 2010

Niki 😵

zuziiiicek17
24. máj 2010

a ta torta nebola pecena doma,kupena v obchode 😒

nikollette
24. máj 2010

Zuzi a to len tak z ničoho nič? Ani ti to nevysvetlil že prečo sa s tebou nebavil?? 😕 🙄
A hentá čo robí???

zuziiiicek17
24. máj 2010

Ja neviem co mu je .Vkuse ho boli hlava a mna sa kedy kto opyta ci ma boli hlava ? alebo daco ?dnes som skoro zdochla ,co ma tak brucho bolelo a necekla som .ale ked je jemu zle ta sa mam posrat z neho
.Ona si dala prave siestu kavu. 😖

zuziiiicek17
24. máj 2010

idem ja asi uz .Blbne net 😢 vypina ma vkuse

nikollette
24. máj 2010

Zuzi, chlapi sú úplné padavky. Oni horšie nesú bolesť 😒 😝
By som mala na neho úplné neryv, tak dpč ty sa za ním ešte terigáš na takú cestu, a on sa tam bude ešte fučať, alebo bude nepríjmený? To sa nevie ovládať tých pár dní 😖

Si ju viem prestaviť. Piata káva s cigou nie 😝

nikollette
24. máj 2010

Nechoooď, čo tam budeš 😖
Malý čo robká? Už hajá???

zuziiiicek17
24. máj 2010

Hej haja ,do kelu maleho mi zobudili 😠 😠 😠 😠 😠

nikollette
24. máj 2010

To si nevedia dávať pozor ked ti tam spinká? 🙄
A čo robia jej deti? Aké sú? Nemajú hnilé zuby z tolkých čokolád? Si ich neviem predstaviť 😒

zuziiiicek17
24. máj 2010

taknejak ta kava s cigou ,,, 😖
Na mp uz kaslem ,to nema zmysel resit ,,ved ja mu dam este .Zajtra dostane zjeba

nikollette
24. máj 2010

Len mu daj 😀 mal ťa tam na rukách nosiť, a nie sa fučať....

nikollette
24. máj 2010

MP robí varené vínko 🙂

nikollette
24. máj 2010

Kde ste všetky? ☹

nikollette
24. máj 2010

Nikoho?
Tak ja vypínam na dnes.
Ideme popíjať varené vínko, pri TV a relaxovať.
Malý už hajá...

Majte sa

mukky
24. máj 2010

dobré ránko,už ste odišli?

vinifera
24. máj 2010

Nie. Akkurát som uspala malého. A pôjdem si čítať knihu lebo kukám že v telke je figa borová 😕