Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
Mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😃

•
25. máj 2010@wandeirra 😃 😃 😃 😃
0
Ja nie Mukky...
Mne vyveštili aj že budem mať len jedno, (a to nemohla tá veštica tušiť že len jedno plánuje) aj podla prstena mi vyšlo len jedno.. A aj to tak chcem...
Stavme sa o milion eur, že nebude dalšie 😉 To ti vravím, úplne vážne 😉
Mne vyveštili aj že budem mať len jedno, (a to nemohla tá veštica tušiť že len jedno plánuje) aj podla prstena mi vyšlo len jedno.. A aj to tak chcem...
Stavme sa o milion eur, že nebude dalšie 😉 To ti vravím, úplne vážne 😉
O mne že budem mať ete dieťa, či? Nejak mimo som :-N
Nebudem, nechcem... ked malý odíde, začneme s MP žiť... Dovolenky, a starať sa už len o seba tedaked už bude malý samostatný 😉 To je môj plán... 😉
Nebudem, nechcem... ked malý odíde, začneme s MP žiť... Dovolenky, a starať sa už len o seba tedaked už bude malý samostatný 😉 To je môj plán... 😉
@nikollette jej to by som aj ja chcela len tak sediet a malý by sa hral x-) :-N som vcera ukazovala mm tvoje fotky 😃 aj fotky pieskoviska ze by mohli svokrovci malemu kupit na chatu..alebo my
Hej, a čo povedal??? Kúpte 🙂
My máme jedno na predaj, ale nie je moc dobré, kedže tam nie je ten spodok, a treba tam dať nejaký igelit, ci foliu. Ale to už bolo tak kupované...
My máme jedno na predaj, ale nie je moc dobré, kedže tam nie je ten spodok, a treba tam dať nejaký igelit, ci foliu. Ale to už bolo tak kupované...
@mukky v tejto chvili sa zobudil, spal od 11.30
s tym strachom to poznam. v porodke sa spolu s B nerodil aj neuveritelny strach o neho 😞
v robote sme sedeli vedla seba 3 - ja s kolegynou, mali sme rovnaky termin a kolega, ktoreho manzelka cakala v lete 3 mes. pred nami. takze sme to vsetci spolu prezivali, cele tehotenstva, tesili sme sa. kolegovi to dievcatko pri porode zomrelo. islo o chybu lekarov. mala bola uplne zdrava - 3,5 kg. vraj sa to statistisky stava. no s tym vysvetlenim sa ja neuspokojim !!!!!! 😢 😢 😢 😢 😢
s tym strachom to poznam. v porodke sa spolu s B nerodil aj neuveritelny strach o neho 😞
v robote sme sedeli vedla seba 3 - ja s kolegynou, mali sme rovnaky termin a kolega, ktoreho manzelka cakala v lete 3 mes. pred nami. takze sme to vsetci spolu prezivali, cele tehotenstva, tesili sme sa. kolegovi to dievcatko pri porode zomrelo. islo o chybu lekarov. mala bola uplne zdrava - 3,5 kg. vraj sa to statistisky stava. no s tym vysvetlenim sa ja neuspokojim !!!!!! 😢 😢 😢 😢 😢
Jediná výhoda je že je pre viac detí, že tie kraje kvetu, sú ako sedadlá pre deti. My máme tu lienku, tam je len jedno sedadlo. Ale pre jedno dieťa akurát 😉
Ty koza, a načo prosím ťa 😃 😃 😃 😃 :-p
A akurát mi MP včera hovoril,. že dnes má spievať nás v senci |-|
Inak kam idte na MDD?? MY asi do aupraku na najväčší MMD 🙂
A akurát mi MP včera hovoril,. že dnes má spievať nás v senci |-|
Inak kam idte na MDD?? MY asi do aupraku na najväčší MMD 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli