icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

leelo
27. máj 2010

@nikollette ja som nepochybovala, ze budu 2. ale udalosti poslednych mesiacov - ten strach o maleho, bezmocnost a tie vycitky, co ma stale kazdy den trapia...to ak by sa malo zopakovat, to neprezijem

lenka_66
27. máj 2010

lelo nikam , ale s marekom sa neda pisat . aj teraz mam tu kadeco poprepinane.pisem len ked spi alebo sa mi podari zdrhnut z deckej aj to len tak max.10 minut a uz pusta sirenu

vevusiatko
27. máj 2010

ja mam deti uz hore ale celkom pekne sa hraju ..som zvedava dokedy 😵

leelo
27. máj 2010

@vevusiatko cize takto o rok uz budem mat samostatne dieta? 😵

vevusiatko
27. máj 2010

leelo mne sa mala hravava od malicka sama teda chvilkami sama

leelo
27. máj 2010

@vevusiatko aj moj, inu moznost nema, chudacik...ale myslela som to tak, ze sa pekne spolu hraju a su taki "velki" 😵

vevusiatko
27. máj 2010

oni sa hraju uz dlshie tak cca od leta takze asi o troska boli starsi od tvojho 🙂 ale to je asi tym, ze su chlapec dievca 🙂 ale teraz sa uz hraju tak vaznejsie pred chvilkou ukladali babiku spinkat 😀 😀 😀

nikollette
27. máj 2010

Niečo veselšie.. Má to iba 15sekund... kuknite 😀 😀 😀 😀 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=BQ_5pbcTvNk
nikollette
27. máj 2010

Toto je aká haluz 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=1Cm1r3d2Qw4
vevusiatko
27. máj 2010

😀 😀 😀

leelo
27. máj 2010

mne nic nejde spustit
tedda zvierata ano, ale som to hned aj vypla

nikollette
27. máj 2010

Skoda, na tých dvoch by si sa pobavila 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vevusiatko
27. máj 2010

hej hej mne to slo

vinifera
27. máj 2010

@nikollette ak je tam nejaké týranie zvierat tak ma láskavo vopred upozornite - šak nemusím prerevať poobedie

nikollette
27. máj 2010

@vinifera prepáč 😔

vevusiatko
27. máj 2010

Ahoj Viniii 😵

nikollette
27. máj 2010

Malý už je hore...
som mu dala pred chvílou palacinku s takým detským nestlé pudingom z DM 🙂

vevusiatko
27. máj 2010

aky detsky puding to nie ten jogurt nestle?

nikollette
27. máj 2010

JOgurt hej, ale je taký pudingový 😉

nikollette
27. máj 2010

Deti ti neyvádzajú... zvládaš v pohode? Asi hej, ked stíhaš aj kona 😀 😉

nikollette
27. máj 2010

Idem sa hrať troška s malým 😉

vinifera
27. máj 2010

@vevusiatko šikovná - že dve decká 🙂)

Ja musím upratovať - lebo malý sa večer nudil a všetko je navyvláčané. Mne doobeda rupla polica v skrini takže sa mi polovica vysypala von 😠 Na obed našťastie neplánovane svokor zobral krpatého (akurát sme boli vychystaní do mesta). No ale ja som celé poobedie rajzovala po meste - a bordel čuduj sa svete nikto nespratal 😝 tak sa idem na to vrhnúť.

@leelo ten môj traafený chlap prišiel o pol tretej ráno. Ja som ale bola dole zamknutá a telefony som si vypla. Tak spal v dedkovej kuchyni pod jednou dekou. Ale ako sa mojej mame priznal tak prišiel najeb...ý jak divá svina. A ráno max pohoda a klídek - že prečo som ho nepustila dnu 😠 😠 😠 😠 a spokojne odišiel do práce. Ešte som sa zaprisahala že mu nebudem brať telefony - no ale ked volal tak som automaticky zdvihla 😠

vevusiatko
27. máj 2010

Nikol hej viem co myslis..len je to velmi drahe---my sme t ym zacinali teda davala som to pred jogurtami....
Deti v pohode obcas musim ist k nim lebo by sa pozabijali 😀 ale inak su zlatucki behali sme teraz po schodoch oni sa drzali za ruky a ja ich tiez 😝

Vini chcem tvoje nervy ☹

nikollette
27. máj 2010

@vinifera 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ja by som vybuchla od nervov... Boa, ja by som tak na neho navrieskala, a nebavila sa s ním, že by mal 😠 Ty máš Vini nervy z ocele 😕

Ja som okúpala krpca aj našu čivavu. Lebo sa mi zdalo že trocha smrdí 😕

vevusiatko
27. máj 2010

@vinifera ja ta obdivujem ja som veliky nervak ☹

@nikollette krasne...aj civava je chutnucka 🙂

nikollette
27. máj 2010

A teraz sedí malý v škatuli od plienok a pozerá si knižku... Cvakla som ho 😀 😅

vevusiatko
27. máj 2010

krasavec ako vzy fesak 😵

nikollette
27. máj 2010

Dakujeme 😵

vinifera
27. máj 2010

No a čo mi to pomôže. Boli časy keď som vrieskala. Akurát čo sa mi tlak dvíhal a aj tak to nemalo efekt. pPlakala som zúrila. Efekt žiadny. No baviť sa s ním nemienim. Ale máme kúpené lístky na sobotu na KISS - do Ba. Tak sa asi budem musieť odfučať ... Alebo pôjdeme ale budeme viesť tichú domácnosť - teda tichý koncert 😎 A netuším čo si oblečiem 😕