icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

leelo
23. jún 2010

@zuziiiicek17 ahaaa, no vidim, ze aj u teba bol instinkt presny 🙂 mne povedali v cca 15.tyzdni, ze na 80% dievca. mm bol vtedy na sluzobke a kupil hracku pre babu. tak som mu povedala, ze bude vymienat a tak aj bolo. v 20.tt uz to bol chlap s plavakom. tie skorsie tyzdne su zradne, lebo klitorisik moze este vyzerat ako penisik 😀

inak ja mam v zasade velmi zle skusenosti so zenami-gynoskami a s ich chladom a s muzmi len tie naj, narozdiel od teba

zuziiiicek17
23. jún 2010

@leelo ja len s tym jednym som mala problem.na toho nadava cela nemocnica.bola som u neho 3kkrat a trikrat ma rozplakal,lebo sa so mnou rozpraval ako s malym sprostym deckom .este ma zdrbal,ze nie som vydata,ze ako som to mohla decku urobit 😠 kreten ...a pritom ma asi len 40 rokov

leelo
23. jún 2010

@zuziiiicek17 mala si podat nanho staznost, na blbca. asi nie si jedina, ktorej to robil

zuziiiicek17
23. jún 2010

@leelo ja som sa na neho stazovala+ moja teta tam ma znamossti ,ale on je doktor a ja "len" mlada rodicka...

leelo
23. jún 2010

@zuziiiicek17 je to v 1.rade hajzlik a nemalo by sa mu to prepiect. juj, zase mam tlak hore. a to som si nepozrela este tvoju nastenku

zuziiiicek17
23. jún 2010

@leelo no tak si tu prezentaciu pozri co mam na nastenke .Mna to dost zobralo 😒

leelo
23. jún 2010

@zuziiiicek17 toho sa prave bojim, tak to odkladam ☹

zuziiiicek17
23. jún 2010

@leelo

https://www.youtube.com/watch?v=Q7KLGDfDCqk

Aby si to pozrela aj mukky ( nechodi na FB)

mukky
23. jún 2010

@zuziiiicek17 malý už hají 😎 aj ja pojdem o chvilu,nech mu nie je smutno 😀

neviem co mu kupiť,ale hracky by som uz ani nechcela...keby chceli,nech mu daju peniaze radsej

mukky
23. jún 2010

ostatných som myslela..a my neviem co..

zuziiiicek17
23. jún 2010

@mukky no vy mate tych hraciek doooost vela 🙂

petka035
23. jún 2010

ahojte,tak u nás sa spí,ale predpokladám,že to bude nanajvýš polhodinka 🙄 @leelo ja viem,že dieťa by malo prespať bez jedla aj 11hodín,no ona sa cez den poriadne nenaje tak to dohána v noci,inak sa nebudí,len raz za noc a teraz sa začala dva krát a preto si myslím,že je hladná,lebo strašne plače kým nedostane mliečko a škvrka jej v brušku,ale môže to byť samozrejme hocičím 😖
@mukky nám sa páčili pre dievča:Nina,Stella,Emma,Zoe,Eliška,Sofia,Nelly,Mia-chceli sme ale nejaké krátke. a chlapčenské sme nevedeli nájsť pekné,sme usudili,že dievčenských je viac-tak možno Adamko.Páči sa mi aj Lucas ale švagrinná má Lukáša tak nič
Som bola na nechtoch dnes tak som si oddýchla a pokecala konečne s nejakou babou 😅

bashenka
23. jún 2010

Ahojte 🙂 mukky a čo má malý narodky??

mukky
23. jún 2010

čo vsetky robíte a Vaše deturence?

petka035
23. jún 2010

ked tu riešite tie darčeky tak malá bude mať meniny za chvilu a to som zvedavá čo jej svokra a švagrinná kúpia 🙄 zas dáke oblečenie čo jej sedieť nebude a nikdy jej ho nedáme.aj naposledy svokra poslala také šaty ako z roku tri a malé jej aj tak boli,švagrinná jej zas papučky doniesla,ale velké ako šlak a to len taká látka, keby to aspon tie klasické staré boli.

petka035
23. jún 2010

no už sa zobudila s takým revom,že až 😝 majte sa zatial 🙂

bashenka
23. jún 2010

petka035 to upne poznám 😀 ... raz mi doniesli také šatičky co som len skúmala kam ich jej oblečiem lebo to to bolo otras .. 😅 ...letné šaty co vyzerali jak plavky z neviem akého roku také celé .. a ešte k tomu boli uplne hrubé takže by sa v tom určite aj spotila 😅
moja hají ... a ked sa zobudí ideme nakrmiť labuťky 😉

zuziiiicek17
23. jún 2010

mne tiez nosia take kraviny ,tak to ma babka ako handry 😔 😅

mukky
23. jún 2010

pridala som nove foto S a neterky 😎 ,ale dnes S vobec nepočuval 😖 a neterka sa mi popišala na paplon 😀

zuziiiicek17
23. jún 2010

😀
@mukky sikovna 😀

mukky
23. jún 2010

@petka035 😀 okrem Nelly a Stelly 😀 som mala tie iste mena napisané,aj Ninku 😉 Nela je neterka z chorvátska 😎
a stela sa mi nepaci koli jednej cigoške..to tak niekedy byva ze k menu je nejaka osoba a potom to meno uz vyznie inak 😝

mukky
23. jún 2010

jéééééééééééééééééj Facundo arana moj peknucky ide na dome 😀 to ktora cast ide ? 😕

mukky
23. jún 2010

@zuziiiicek17 ale uz nenosi asi 2 tyzdne plienky a piska aj kaka pekne do nocnika len bolo jej makko na paplone 😀 si myslela ze ma plienku..ale segra je na vine 😀 lebo mala sa jej pytala 2 krat ze ci ma plienku 😀

mukky
23. jún 2010

@petka035 a Sofiu som este nemala na zozname..ale ostatne vsetky 😀

zuziiiicek17
23. jún 2010

@mukky a co jej nepovedala ze nema ?? 😅

mukky
23. jún 2010

jééééj aj na stv 1 ide ♥facundo♥ 😀 divoká anjel 😀

mukky
23. jún 2010

@zuziiiicek17 povedala 2 krat ale asi neskoro 😀 amala ze pjenocku a nerozumeli sme velmi a aona si sedela a popiskala páperový mm paplon 😀

ale neva,ved je este malinká,sa stane este asi vela krat aj pri malom

zuziiiicek17
23. jún 2010

@mukky heh ,no ty si skooorra,uz to chodi asi pol roka 😀 😀 😀

mukky
23. jún 2010

dik že divoka anjel 😀

zuziiiicek17
23. jún 2010

@mukky jaaj ,no tm bude mat radost 😀 😀