Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
Mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😃
caute,
ospravedlnujem sa no nedocitavam .nemam sil :-p
@zuziiiicek17 aj moja svagina je kozmeticka tiez z gemerskej.najprv bola v salonoch a uz 3 rok robi majsterku odb.vycviku.a vyhrava interbeuty stale 😉
ospravedlnujem sa no nedocitavam .nemam sil :-p
@zuziiiicek17 aj moja svagina je kozmeticka tiez z gemerskej.najprv bola v salonoch a uz 3 rok robi majsterku odb.vycviku.a vyhrava interbeuty stale 😉
Nie, nie ja už necem žiadne dítko 😃 😉
Ale ved babka aj tak vstáva okolo 7mej.. takže je to jedno... a čo by ich nahánala, len otvorí dvere 😉
Ale ved babka aj tak vstáva okolo 7mej.. takže je to jedno... a čo by ich nahánala, len otvorí dvere 😉
@mukky ale nerozoberam skratka sa to vali.ale verim ze po burke bude slniecko x-)
@zuziiiicek17 uz maass?
@zuziiiicek17 uz maass?
@mukky
co ty ako odbornik ??? od kedy by si to dala?
500 g olúpaných jabĺk, 130 g detskej krupice
Jablká postrúhame na stredne veľkom strúhadle a zmiešame s detskou krupicou. Necháme stáť v chlade minimálne 3 hodiny. Potom vyrobíme z masy guľky s priemerom približne 3cm. Guľky vyvaríme v sladkej vode. Podávame posypané škoricovým cukrom. Môžeme posypať aj vanilkovým cukrom a vtedy môžeme podávať aj deťom od 8 mesiacov.
co ty ako odbornik ??? od kedy by si to dala?
500 g olúpaných jabĺk, 130 g detskej krupice
Jablká postrúhame na stredne veľkom strúhadle a zmiešame s detskou krupicou. Necháme stáť v chlade minimálne 3 hodiny. Potom vyrobíme z masy guľky s priemerom približne 3cm. Guľky vyvaríme v sladkej vode. Podávame posypané škoricovým cukrom. Môžeme posypať aj vanilkovým cukrom a vtedy môžeme podávať aj deťom od 8 mesiacov.
Začni písať odpoveď...

Odošli
tak sa premož a vstan 😃 a vypusti tie šelmy sama 😃 a babka nech oddychuje,co ak ich bude musieť nahanať??alebo nahodou pride majitel a nevesta spí a babka behá za havkácmi 😃 😃
juj aj dievčatko by ti pristalo este x-) ,take peknunké ku chriskovi,taka malinka sestricka,by chodila vyobliekaná ako bábika x-) x-)