icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

leelo
7. júl 2010

@petka035 vsetkych urcite nie. neviem ako to funguje, ale vyhra testu je velke PR, prehra zase pohreb. ale myslim, ze vyrobcovia tam vyrobky prihlasuju a platia za to

leelo
7. júl 2010

vcera som to sem davala:
http://www.ebabo.sk/pages.php?pID=57&CDpath=2_19

na stranke adacu je to v nemcine

petka035
7. júl 2010

@lelo dakujem 😉

bashenka
7. júl 2010

Mne sa to zle zobrazuje leelo... neukazuje mi niektoré hodnotenia a tak...už som z toho zničená musím si ísť pospať ... 😀

leelo
7. júl 2010

vacsina sedaciek v kateg 9-18 je v teste 2007

leelo
7. júl 2010

@bashenka graficky to ani mne nezobrazuje (myslim posledny stlpec tabulky), nieco maju s tou stranku, ale ked rozkliknes konkretnu sedacku podla nazvu, tak je napisane vysledne hodnotenie aj slovny pokec

vinifera
7. júl 2010

Ako píše Petka aj ja som čítala že sedačky 9 -36 kg nie sú vhodné. A cena je distkutabilná. Sedačku čo máme my - 9-25 kg - 4BABY ZENITH 2009 - stála v meste 129 € a na nete som ju objednala za 80 + 9 kuriér. Vajíčko máme chicco do 13 kg. A sem tam ked často mením auto tak prehadzujem len vajco. Nohy mu síce trčia ale hlava nie. A vo vajci sa mu lepšie spí ako v sedačke.

vinifera
7. júl 2010

Ja už tie PC čká vyhádžem von oknom. Na noteboku nejde baterka a najnovšie už ani kábel. A drahý ulomil klávesu z touchpadu. No a môj stolový PC "nevidí" USB kľúč.

lussy23
7. júl 2010

Ahojte. Bola u nás druhá sestra a kúpila nám bebe brumíky. Myslíte, že to môžeme dať Filipkovi?

zuziiiicek17
7. júl 2010

Ahojte 😎
My sme vynavstevovani,vyplakani ,vyspinkany a uz je nam fajn 😀
Maly savierko je blesk 😀 😀 a misko ho nahanal 😀 😀
A mukky faaajne navarila 😵 ale som sa tam prezrala jak jedno prasiatko 😀 😀

vinifera
7. júl 2010

No aký krásne den ste mali s mukky 😵

zuziiiicek17
7. júl 2010

@vinifera no to dme mali 🙂 teda az na to sproste pocasie 😖

a ty si mala aky den ?

vinifera
7. júl 2010

Ožehlila som. Dala som prať tri práčky, Prezliekla posteľ. Malý si takmer rozbil hlavu. Neskutočne vela kakááá 😕 Ráno mal stolicu vylezenú až z plienky na chrbáte. Poobede bol pokakaný a teraz večer zasa. Vždy plne naložená plienka. Snád ani tolko nepríjma ako vydáva ... Mám dojem že pôjdu očné zuby. NO a aktuálne sedí na nočniku - ale komplet oblečený. Sám si ho vytiahol a začal si nan sadať. No ale holatého ho nemôžem nechať lebo by sa rozškriabal - bude to u nás zaujímavé s učením na nočník. Akurát som ho dokúpala. A dúfam že pôjde čoskoro spať lebo už ho mám plný zub. Zajtra ideme k alergologičke a ak stihneme aj k tomu urologovi.

vinifera
7. júl 2010

jáááj a ešte som susedovie zajacovi vyčistila klietku dala granule, seno a vodu. Škrečkom dala vodu a žrať. Vtáky mali všetkého dosť. A rybám sme dali ešte ráno. No som zvedavá ako budem tie zvery obsluhovať ked budú naši na dovolenke. Lebo je to pohoda kým mama stráži malého a ja im dám žrať. No ale naši odchádzajú už na víkedn do Podhájskej. A susedia sa vrátia až bud stredu. A naša dovolenka v Chorvátsku je vážne ohrozená 😕

vinifera
7. júl 2010

@vinifera a mám depresiu lebo mám brucho vačšie ako kozy 😝 🙄

zuziiiicek17
7. júl 2010

@vinifera uf ,no je sikovny , 😅 znackove dieta doslova...
a mimochodom ,ty to ako vsetko stihas ? rozdvojujes sa alebo co? 😀 ja nie som taka superwoman ako ty 😀 mam dost z maleho a nieto este nakladat pracky ,prezliekat postele ,zmyvat atd 😅
inak ,aj mne maly zacal nejak kakat 😖 a pred asi hodinou sa tak posraaaal ,ze to bolo ako delo .to som pocula ,ze si prdkol a potom uz len prekakal plienku ,body aj teplacky...mozno mu idu dalsie zuby 😕

lenka_66
7. júl 2010

caute ,
@vinifera vini aj ja .teda kozy nemam velke ale dlhe .

idem docitat , chlapi si sli lahnut no idu z detskej akesi pazvuky 😀

zuziiiicek17
7. júl 2010

@vinifera a ja mam vacie kozy ako cokolvek 😀 😀 😀 blee...ani tricko na seba nenajdem do riti

zuziiiicek17
7. júl 2010

@lenka_66 moja prepac ,ze som sa neozvala ,ale cely den nejak prsalo a potom ,ked sa maly zobudil poobede ,tak uz len plakal a plakal ,tak sme isli radsejdomov ,aby nezobudil aj savierka.nabuduce ,ked bude pekne ,tak dame stretko 😉

lenka_66
7. júl 2010

baby kazala som mojmu truhlikovi kupit obycajny detsky caj .doniesol 2 druhy no obe bylinkove a ze od 9 mesiaca.pise sa tam za na posilnenie imunity a podporu traviacich organov.ale dnes cele poobede sme kakali vodu.brusko ho neboli len hnusne zuby su na vine.myslite ze mozem.nebude ho este viac tahat na kako ?

vinifera
7. júl 2010

@lenka_66 My pijeme len bylinkové. A to na podporu imunity sa podľa mna hodí. Lebo ked rastú zuby tak je celkovo imunita oslabená.
Sledujem že všetkým rastú zuby 😵
Zuzka ne som super ženy. Zásadne neumývam podlahy ked je malý hore. Lebo ich odrazu po mne aj preleštil. Ale to ostatné v pohode. A na večeru som nám robila cestoviny. Teraz robí háhá vo vajci 😵

vinifera
7. júl 2010

a pošlite mi kúsok z vaších prsníkov. To je nespravodlivé. Niekto ich nemôže do trička narvať a ja tam nemám nič. Aspon tie bradavky ostali aby mal malý čo cicať.

zuziiiicek17
7. júl 2010

@vinifera mozno je to tym ,ze ja v podstate ani nemam toho tak vela na starosti + my mame maly domcek ,ale tak aj tak .vzdy napises co robis a tiez mas uz take ubehane dieta 🙂 ja to mam fakt este fajn ,ze maly nechodi ...ved ked som dnes videla ako beha mukky za savierkom aby si hlavu nnerozbil ,tak som fakt cumela 😅

a tie cicky ma fakt seru ...fakt je to nespravodlive ...ja som mala odjakziva velke ...ale take Ccka pekne ...a teraaaaz bleeee

lenka_66
7. júl 2010

ked sme my kupovali autosedacku tak boli akurat testy a chicco jednoznacne prepadlo.a ze isofix nezabezpecuje vyssiu bezpecnost.

zuziiiicek17
7. júl 2010

Aspon ze ja take veci velmi neriesim 😀
ja mam zatial vajco od Cam ,aj to bolo zatial pouzite parkrat 😀

mukky
7. júl 2010

ahojte.vela ste popísali??idem kuk

zuziiiicek17
7. júl 2010

@mukky doooost

lenka_66
7. júl 2010
mukky
7. júl 2010

@zuziiiicek17 ahoj 😎

S este nespí,spal 3 hodky a spal do 18-tej,potom sme šli do Dráčika,na zmrzku a este do k ik,mm šiel ku kamošovi chlastať 😝 zuzicek k vasmu zastupcovi na policii 😀 ,ved asi vieš,ani neviem o čom ste diškurovali po ceste 😕 😀
švagrinke som teraz volala uz dosla s troma detmi k svokrovcom 😀 ,idem volat mame,kuknut este S a som tu