Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
Mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😃
Megi, my sme sa tam ešte nedostali, tak neviem poradiť :-|
Vsak baby ti asi poradia, alebo skús kuknuť na nete 😉
Vsak baby ti asi poradia, alebo skús kuknuť na nete 😉
Podnikanie, ekonomika a tak...
chvílu som robila asistentku riaditela 😉 ale moc ma to nebavilo, sedieť v kancli :-p
chvílu som robila asistentku riaditela 😉 ale moc ma to nebavilo, sedieť v kancli :-p
baby mali ma teraz tak vysticoval ze ma boli hlava a bez zartu ma chytal za tie vlasy co najviac bolia :-N som saj smiala ale ked drapil riadne tak aj zabolelo 😃 ideme mi kupkat potom ti nikol napisem ip ok? 😉
Baby idem dnes už zalahnuť k mojim chlapom, ajtak som nejaká unavená..
bru x-)
bru x-)
miška - to nebol zákaz, len som to vedela, tak som dala info. v dobrej viere, že poradím ... tak nič, budem sa nabudúce radšej krotiť :-x
píšeš, že niekto môže dať rezeň ... no môcť ho môžeme dať všetky aj v 5 týždni, len čo by z toho bolo ... =-)
píšeš, že niekto môže dať rezeň ... no môcť ho môžeme dať všetky aj v 5 týždni, len čo by z toho bolo ... =-)
megi - nie že by som brala odporúčania výrobcov detskej stravy čo sa týka odkedy a tak, ale všimla som si, že nutrilon má špaldovú kašu od 6. mesiaca, tak si myslím, že to s tým zvýšeným množstvom lepku nebude až také hrozné ... si myslím 😉
výrobcovia síce píšu odporúčania pre nekojené deti, neviem či kojíš, ale aj keď áno, tak už má 8 m, tak si myslím, že v poho. 🙂
výrobcovia síce píšu odporúčania pre nekojené deti, neviem či kojíš, ale aj keď áno, tak už má 8 m, tak si myslím, že v poho. 🙂
... tak dnes je nejak málo ... idem teda konečne pokukať do "strednej cesty"
Začni písať odpoveď...

Odošli
odbor mám úplne iný, toto je len taká zaluba 🙂