icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

vinifera
31. júl 2010

No konečne bola moja snaha odmenená. Som vyhadzovala starý koberec z dedkovej izby. A našla som pod ním 6500 Skk 😉

nikollette
31. júl 2010

Vini, aj ja chcem 😅 No to teda fakt poteší 😵

nikollette
31. júl 2010

Chudák dedko, asi tam mal skrýšu 😔

penny13
31. júl 2010

Čaute, kočeny. 🙂 Ach, po pár dňoch sem prídem a tu je dusno!
Neviem, čo na to povedať, lebo v súkromnej nie som.
U nás to je tiež zlé, všetky tri deti mám choré ☹ Filipko má horúčky, Katka angínu a ešte do toho má Gabika kiahne ☹

penny13
31. júl 2010

A gratulujem mame vofke k synčekovi

vinifera
31. júl 2010

@nikollette som celkovo v - tak to pokryje časť debetu 😉

nikollette
31. júl 2010

Takže potešilo. Ako dar z neba 😉
A čo na tú dovolenku sa nechystáte?

tweetinkapp
31. júl 2010

@vinifera @leelo Adamko totizto nebol planovany a my sme sa moc brat hned nechceli a ja uz vobec nie s bruskom. no nakoniec sme sa rozhodli, ze sa vezmeme aspon na urade, tak sme zbuchali za tyzden svadbu ale len rodicia a surodenci a potom po porode sme sa vzali aj v kostole 😉

@zuziiiicek17 isto to bude lepsie 😉 . teraz ani ty nemas moc co robit s nim, ale ked sa rozchodi, tak si najde aj sam zabavku na chvilku, alebo popozera rozpravku a tak 😉 . a hlavne ked prestanes kojit, tak budes moct aj ty ist niekam na dlhsie bez neho 😉

nikollette
31. júl 2010

Ja som tu akurát na MK náhodne natrafila na maminu, s ktorou sme ležali teraz s deťmi na Kramároch 😅

vinifera
31. júl 2010

Všetky cesty vedú do Ríma.... 😉
Aj tak sa raz všetci stretneme v jednej postli 😀
Takmer VŠETCI sú na koníku 😀 😀 😀

nikollette
31. júl 2010

@vinifera pravda 😀

zuziiiicek17
31. júl 2010

Ahojte babiky 😅
Bubak konecne chrape ,tak mam veget 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

nikollette
31. júl 2010

Malého teraz doniesli. Na ihrisku je fotbal to pol noci, a potom diska o rána. Asi ideme von c MP kuknuť. Malého dáme hají, a babka si lahne zatial k nemu do izby, keby sa zobudil, čo nemyslím....
Predávajúp tam rybu, aj tak som mala chuť...
Malému kúpili takú svietiacu gumenú blbosť. Ja sa s toho teším viac a on. To je ako jojo 😀 namotávka...
No idem sa ja chystať pomaličky teda... Do sprchy, namalovať sa...

Pekný zvyšok večera

bashenka
31. júl 2010

Ahojte my sme teraz tiež došli .... 🙂 Malá sa tak neskutočne vyhrala že hned zaspí 🙂 úplne super bolo chcú mi ju aj na prázdniny zobrať 😀 ... neskor dám aj nejaké foto ...potírala pár mačičiek a bolo dobre 🙂

@zuzka1. máva to dosť často že dva dni nekaká ... niekedy dokonca aj 3 ... ale ked dávam také riedšie veci tak to ide lepšie... nič hrozné to nieje len teraz posledne sme sa troška potrápili to som písala do súkromky ... a včera v noci 😅 ... ale inak nič vážne s mukky sa to určite nedá porovnať.

janac1974
31. júl 2010

ahojte...

@bashenka mala L je aka perfektna 😵 kočka malá...

@zuziiiicek17 joj tie zubky ☹ nezavidim...my sme sa tiez natrapili,isiel mu jeden za druhym,bolo to o nervy,ale prezili sme...F mal na 1.narodky uz 16 zubov...

lenka_66
31. júl 2010

caute,
ja som dnes absolvovala pobyt u svokry .celkom pohoda az na to ze preco nemoze halusky s kausptu (fajne s olejom 😝 ) a ze strava ako v nemocnic - neslana .inac pohoda .a cely den mal marek zabavu chodil po schodoch .najprv vstupne do domu a potom aj take vysoke v dome.heheh este pride na to ze chodenie po schodoch je bleee ale tak teraz neskutocna zabava 😀

@vinifera super mas par peniazkov k dobru .asi zacnem aj ja upratovat 😀
@penny13 nech ste cim skor fit
@tweetinkapp a kolko krat si mala svadobnu noc ? 😀
@bashenka ze potyrala par maciciek a bolo dobre 😀 ale komu ?
@zuzka1. mas svatu pravdu sak ma aj marian pocas tehu volal obelix 😀 (ten tucny kamarat asterixa)bo som mala aj take pyzamo modre

lenka_66
31. júl 2010

@janac1974 ako?

janac1974
31. júl 2010

@lenka_66 caves 🙂 celkom OK...boli sme poobede trosku v meste...samozrejme som bola sofer,lebo drahy potreboval doping-pivko...sedeli sme na terase na namesti,strasne vela ludi,program,nejaki tanecnici tam tancovali...som chcela aj pofotit,ale zial,baterka na mobile v haji,vybita...
inak aj moj F ma zalubu choditpo schodoch...a hore dole...ked zbada schody,tak koniec,uz sa dalej nedostaneme

lenka_66
31. júl 2010

@janac1974 hlavne ze bolo ok.no vybita baterka vzdy potesi a hlavne v ten pravy cas.
pocuj marek sa tak spotil ze ma uplne ale uplne mokre pyzamko(ako by sa oblial).myslis ze neprechladne? nechat ci prezliect?

janac1974
31. júl 2010

@lenka_66 spinka tak ho nezobud...F sa tiez poti,ale neprezliekam ho

lenka_66
31. júl 2010

ale pomrkava si 😠 ja by som tak spala ale kym on nespi tak sa mi ani do postele neoplati ist lebo ja este aj na jeho otoconie sa budim 😝

janac1974
31. júl 2010

@lenka_66 tak ho nezakryvaj,ja F obliekam na noc body a pyzamove nohavice a spi odokryty...

janac1974
31. júl 2010

@lenka_66 tak mu oblec nieco lahsie,ked sa budi

lenka_66
31. júl 2010

@janac1974 jedine vyzliect ak lebo ma take dupacky kratke ruky kratke nohy.neviem ako sa to vola

janac1974
31. júl 2010

@lenka_66 viem co myslis...tak to mate dost teplo v byte...ale ked ho vyzlecies,nebude mu zase chaldno?
alebo mu daj len body s kratkym rukavom

tweetinkapp
31. júl 2010

@lenka_66 svadobnu noc mam predsa stale 😀

lenka_66
31. júl 2010

@janac1974 ale pravez ze nie .som sa bala ci mu nebude zima prikryla som ho aa on sa 1x neodkopal

janac1974
31. júl 2010

ja rozmyslam,co zajtra varit...asi kuraciu polievku a druhe neviem,mm chce grilovat pstruhy,ale ja potrebujem navarit aspon na dva dni...

lenka_66
31. júl 2010

@janac1974 hmm stroganov?

janac1974
31. júl 2010

@lenka_66 ako vies,ze som na to akurat myslela??mam tarhonu a napadlo ma stroganov,ale mam bravcovu panenku vybratu z mrazaku