Emócie trojročného dieťaťa
Poznate rozpravku frozen? Bola to jej oblubena. Vydela ju snad kazdy den. To sme este byvali na starom baraku. Teraz ju videla prvy krat skoro po dvoch rokoch a hned sa rozplakala. Skusila som to zapnut na druhy den a to iste uz pri uvodnej pesnicke. Stalo sa to uz niekomu z vasich deti? Je mozne ze by si to pametala ked to pozerala naposledy nemala ani rok. Ja mam na stary barak zlych spomienok dost. To sme mali spolubyvajucich ktory boli vecne opity a hlucny. Boli sme v strese, je mozne ze si to pameta? Alebo v tom bude nieco ine?
To je zaujimave. A ona ti nepovie preco place? Chce to pozerat aj nadalej?
Nepovie,hodila sa mi na ruky,ze sa ho zlakla,ked ho uvidela. Nepozerame...ma dva a pol moja.Teraz sa nam rozrozpravava,ona skor gestami mi ukazuje co.
A nie nechcela to uz pozerat
Moja to uz tiez nechce pozerat no dostala som tip preskocit prvu scenku. Ona mala rada olafa ako spieva tak to skusim preskocit

Moja mala sa tiez rozplakala pri tejto rozpravke,konkretne v pasazi, ked ten muz vojde do dveri tohejej chalupy ma capicu a kapucnu sa ho zlakla ze strasidlo.Treba asi odlozit a vytiahnut neskor.🙂🙂