icon

Emočné 2,5 ročné dieťa

balkica
28. dec 2015

Prosím Vás, máte konkrétnu skúsenosť, ktorú by ste vedeli porovnať...? Počas prvého tehotenstva, v siedmom mesiaci som zažila jedno veľké emočné vypätie, naozaj obrovský nekontrolovateľný krik na moju osobu, a ja tak isto..V druhom tehotenstve som našťastie nič podobné nezažila...A sledujem na synovi(2,5roka), že má emočné výbuchy, a neviem či to pripisovať tomu alebo nie..Inak je neskutočne zlatý, šikovný, pomáha, všetko chápe, rozpráva, je učenlivý, pekne chodí sám spať, fakt, že dieťa o akom by som mohla snívať pred pár rokmi.. len tieto záchvaty sa mi nepáčia a nevidela som to u iných rovnako starých detí na dvore...A v porovnaní s dcérou tiež vidím rozdiel...Je oveľa kľudnejšia ako bol on v tom veku..Tak neviem či to mám brať proste tak-že však každé dieťa je iné, alebo že to zdedil po niekom, alebo že sa mohla tá situácia odzrkadliť takouto formou....Ďakujem

Strana
z4
jeannna
29. dec 2015

Dame este jeden na dobru noc? Cin cin?

paris3
29. dec 2015

@godyna 😀 😀 😀

paris3
29. dec 2015

@jeannna ja uz radsej nieeeee 😀 lebo uz teraz sa nejako prihluplo smejem 😝

jeannna
29. dec 2015

Tak ja si dam za vas, mne sa to dnes toleruje 🙂

paris3
29. dec 2015

keby ostatne mamicky len tusili, aky poklad sa skryva pod nevinnym nazvom tejto temy.... 😀 bohvie, kolko by ich tu bolo 😉

godyna
29. dec 2015

@paris3 pšš , lebo sa to tu nazbiera - ako vinne mušky

balkica
autor
29. dec 2015

@timea7 ja uz len upresnim ako som to myslela.. smejeme sa na inych situaciach, ked maly nieco povie alebo vtipne reaguje 🙂 Tie vybuchy ignorujeme .... a teda pripajam sa aj ja cin cin dievcence 😉

jeannna
29. dec 2015

Dievcence, bolo mi s vami fajn, ale ja som dnes akosi vo svungu a uz mi oci klipkaju 😀

balkica
autor
29. dec 2015

Toto ked si niekto otvori a zacne citat od konca tak asi nepochopi 😀

jeannna
29. dec 2015

@balkica Pozitivne emocie pod vplyvom alkoholu 🙂

paris3
29. dec 2015

tak tak, bolo mi ctou si s vami dnes pripit 😉 dobru noc! 🙂

balkica
autor
29. dec 2015

Dobru noc 🙂

timea7
29. dec 2015

@godyna prečo, ja som už aj z jednej smutnej témy sem pozývala. 😉
@balkica sorry, že sa to tu tak zvrhlo, ale páčilo sa nám, že si zobrala naše rady, nezačala útočiť, ani sa neodmlčala a nevykašlala na ženy, ktoré tu prispeli, tak čin-čin aj na teba 🙂

jeannna
29. dec 2015

Vsetkym dobrúúúúú. 😀

timea7
29. dec 2015

dobrú noc 😉

paris3
29. dec 2015

@balkica tak pre tych, co si to otvoria tu a nechapu, odporucame zacat od strany 1 a na strane 2 si otvorit flasu 😉 majte sa 🙂

karolinka1991
8. jan 2020

@balkica ahoj, našla som túto tému a chcela by som sa opýtať, ako je to so synom po 4 rokoch??? Zmenilo sa niečo? Zistili ste niečo? Alebo je to stále badateľné rovnako? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂

daisylucky
Autor odpoveď zmazal
balkica
autor
8. jan 2020

@karolinka1991 jasne, je to uz uplne v pohode 😉 To len ja som bola emocne premotivovana 🤔😀 Bola to uplne bezna detska zlost 🙂 Potom som zistila, ze to je celkom bezne u deti. Ale dcerka taka nebola nikdy, uz ma 4 a pol a je uplne ina... ❤

karolinka1991
8. jan 2020

@balkica ďakujem 🙂 ved to, že ja mám tiež aj mladšiu, rozdiel je 21mes a obe sú úplne iné, ale zaujímavé, že už cca v 4-5 rokoch mi neurológ o tej staršej povedal, že to bude riadne temperamentne dieťa.. Ja som si vtedy myslela, že to povedal len vtipom, no keď sme boli u neho s mladšou, opýtala som sa ho na to a povedal, že ak to vtedy povedal, myslel to vazne, že on to na tých bábätkách vidi...

karolinka1991
Autor odpoveď zmazal
karolinka1991
8. jan 2020

@balkica *opravujem - v 4-5 mesiacoch, nie rokoch

balkica
autor
8. jan 2020

@karolinka1991 v podstate na nasej mladsej bolo tiez vidno uz v par mesiacoch, ze bude cislo 😂😀 A je to velka herecka. Az som niekedy uplne zarazena, ake dokazu byt dve deti rovnakych rodicov tak velmi rozdielne 🤔😀😊

Strana
z4