Hracky pre deti
Dnes o 20:22
Ahojte maminky. Mam doma 9 mesacneho sikovneho synceka a potrebovala by som mu rozsirit repertoar hraciek. Internet je ich plný ale bola by som zvedava s cim sa vase deti najradsej hravali povedzme od 9 do 15 mesiacov. Nechcem kupovat blbosti. Dakujem za vase odovede.
V tom obdobi sme citali vela kniziek, oblubena bola hracia deka s hrazdou na ktorej mal zavesene zvieratka, makke kocky (clementoni soft clemmy), vajicka co sa skladali z 2 casti, vkladacky, navliekanie kruzkov, vozenie v krabiciach vsetkeho druhu, moja miska s varechou a tatov vysuvaci meter 😁
pozri https://montemother.com/category/9-mesiac/ ma tagy podla mesiacov a kopec tipov na vhodne hracky 🙂

Hračky- vkladacka, jahoda z ktorej vyberal červíky na magnet, tyc s kruhami, tie drevene vkladackove puzzle. Neskôr odrazadlo, cca v 12-13m.
Inak ho bavilo vsetko co hračky neboli, hrnce, flasky, ovládače...a v tomto veku bol uz nezastaviteľný, stále chodil ci stvronzkoval. Ale ak sa hral, tak sa hrali s tými hračkami co som písala vyssie