icon

Jasle či škôlka pre 2,5 ročné dieťa?

lucosko
28. aug 2010

ahojte. Syn zacal chodit do sukromnej MS, ale nezda sa mi, ze by tam bol spokojny. Vobec o niecom nerozprava, v noci place.

V skolke je 36deti v 3skupinach. Maju velku zahradu s ihriskom. Deti su vo veku 2-7rokov. Ucitelky su fajn, su 4 a rotuju medzi triedami. Stari rodici byvaju blizko.
V jasliach by bolo max. 12deti, moze tam byt do 3,5roka. Maju tam hracky a knizky usposobone "malkacom". Zahrada je mala, maju zvlast miestnost na spanie. Ucitelky su dve, bude tam ucit kamaratka.

dakujem za rady

Strana
z2
alena2795
30. nov 2014

no pisala som s riaditelkou tak mi napisala ze mame prist na zapis 🙂 dve kamaratky tak maju uz v skolke deticky 🙂

adka_pajerska
30. nov 2014

jaslicky su len do 24mes a od 24 mes je skolka aj ja akurat riesim 🙂

lienkafoj
30. nov 2014

@alena2795 tak to je super, skolka je vzdy lepsia ako jasle, on uz bude tahat k tym starsim a vela veci sa nauci

mamulienka30
30. nov 2014

@alena2795 - len ci ti ho v skolke neprevalcuju a prisposobia sa jeho potrebam spanku, reci, pomoci pri jedle a prebalovaniu? Neviem si to dobre predstavit. Kedy by mal nastupit? Tahat dieta dopredu je vec jedna a chciet po nom veci uplne mimo rozmer jeho motorickych a socialnych schopnosti je vec druha.

alena2795
30. nov 2014

tak dufam ze neprevalcuju aj ke dje velky :D .. vyskovo je ako 3rocny 🙂 rozprava pekne sem tam niake to slovko take ale inak vsetko pekne 🙂 papa sam a na wc sa pyta stale 🙂 tak neviem 🙂 tak zapis mame vo february ale asi az od septembra neviem stymto skusenost nemam 🙂

Strana
z2