Jasle Detské Královstvo - Smrečianska v Bratislave

verononka
5. sep 2017

Dobrý deň maminky,
prosím máte skúsenosť s detskými jaslami Detské královstvo na Smrečianskej? Našla som len jednu diskusiu staršieho dáta. Dcérka (1,5 rokov) mi tam má začať chodiť tento mesiac a rada by som vedela, ako ste boli spokojné.
Ďakujem

rastislava86
7. jan 2018

Dobry den, moj syn (17 mesiacov) chodi do DK na Smreciansku od pol roka. Chvilku trvalo kym si zvykol, no teraz uz chodi s usmevom. Rano mi zo satne este neprezuty uteka ku triede. Takze ako kladnu skusenost beriem to, ze rano neplace a tesi sa. Este nerozprava, no naucil sa tam kopu “tancovaciek” od kola mlynskeho po neviem co vsetko. Takze ta vseobecna skusenost je fajn. Potom je druha vec a to su choroby. Permanentne odtial vlaci pneumokoka... preliecime, dame spravit kontrolny ster, vsetko ok, do 2-3 tyzdnov ho ma zase. V novembri mali aj volaku gastritidnu pliagu, pri ktorej skoncil v nemocnici a nik z prevadzky sa neunuval informovat rodicov, ze vsetci vratane uciteliek vracaju. Prave kvoli chorobnosti zvazujem, ze ho prelozim inde. Pani riaditelke som pred Vianocami navrhla, ze zorganizujem zbierku na germickdny ziaric 😂no neviem, ci by sa do toho niekto z rodicov zapojil... To, ze beru aj chore deti pokial nemaju horucku je bohuzial vysledok dnesnej doby. Nie kazdy si moze dovolit byt stale na ocr alebo posuvat dieta babke, tak zvazujem, ci by to prelozenie do inych jasli malo vyznam. No a k pani ucitelkam asi tolko, ze je to individualne.... niektore su super a venuju sa detickam a niektore proste zavru deti do ohradky zo skriniek (dobre citate, ak chodite od septembra, asi ste uz “stavbu” videli) a dubu do mobilu... Podla mna je tam velmi velka fluktuacia uciteliek a teda sa tazko s nejakou na niecom dohodnut. Prosim Vas, aka je zatial Vasa skusenost?
Dakujem velmi pekne.

ok80
2. feb 2019

@rastislava86 dobry den, prosim pekne o vasu dalsu skusenost: zostali ste v tych jaslach, zlepsilo sa to tam? Ak ste odysli tak kam a ci ste spokojni s novou skolkou? Teraz akurat resim dilemu ci dat tam dcerku a vysoke riziko takych infekcij je hrozive ked ze mame doma drobceka s porodnice len. Dakujem pekne.

ok80
2. feb 2019

@verononka dobry den, ked uz to je dost dlho po vasej otazke ci ste nakoniec chodili do DK a aka vasa skusenost? Pekne dakujem

rastislava86
14. apr 2019

@ok80 Zdravim, maleho som vzala prec, rok tam stacil. Chodi do Vrakune do Malkacika a od septembra uz pojde do statnej skolky na krikovu. Ziadne dalsie dieta by som tam uz nedala, teraz som nadmieru spokojna 🙂

mineymin
22. sep 2019

@rastislava86 necudujem sa Vam.
A co sa cudujete, ved majitelka je blazon s virgulami vhodny akurat tak do blazinca.