Jasle Kľúčik

belllinka
11. nov 2014

Viem, že je tu už diskusia o jasliach Kľúčik, ale je už dosť stará a mohlo sa veľa vecí zmeniť. Takže aké "čerstvé" skúsenosti máte s týmito jaslami? Ďakujem za odpovede.

zara13
7. dec 2014

Ahoj,
ja som sa v Kluciku bola pozriet pred pol rokom, ked som hladala nieco pre dceru a bola som zhrozena. Neviem ci som videla nieco horsie. Vyzeralo to tam ako keby som sa vratila spat do 85, riaditelka predomnou kritizovala inyh rodicov a pod. a co ma najviac odrovnalo, ze im bezal televizor a v nom panelak.!!! vraj jeden z chlapcov je jest len pri TV. - akoze a oni tam nieco su na to aby podporovali vychovny proces?
no proste, ja neodporucam.
Z.

dugyna
10. apr 2015

Nam boli Jaslicky Klucik odporucane jednou milou p.predavackou /majitelkou v obchodiku..kde sme sa "zakecali o detoch a problemoch...na jej doporucanie sme jaslicky vyhladali na ineternete..telefonicky si dohodli stretnutie s p.riaditelkou (uz po telefone velmi prijemna pani), prvy dojem starsie pani ucitelky ale za to bolo hned vidno ze svoju pracu robia s laskou a pre deticky..bolo to vidno na pristupe hned od zaciatku a je to tak doteraz..
Jaslicky su v starsom style, adekvatne vybavene pre potreby deticiek. Ako uz bolo spominane ak ideme na 8h resp trosku meskame uz deticky tancuju alebo spievaju...odkedy zacala chodit mladsia dcerka do jasliciek (februar 2015- a nechodime kazdy den) tancuje nam doma tanceky, zacina si spievat , rozviazal sa jej aj jazycek..predtym aj ked som chcela s nou tancovat kolo mlynske alebo riekanky robit nechcela..odkedy chodi medzi deticky sa zmenila a uplne prejavila aj o tieto veci zaujem. Prve dve navstevy bez problem, potom 2krat plakala a teraz sa uz sama tesi ako rano ide so svojim krtkom do "skolky" emoticon a na obed sa zase tesi na mna--tesi sa ked hovri co papali, ukaze mi co vyrobili- lepene kvietky, kvietok z krep.papiera, ci malovali. ..Je vidno ze sa detickam venuju. Taktiez s nimi chodia na dvor ak je pekne pocasie. A nemozm ani povedat ze niektoru pani ucitelku mame radsej..vsetky ma dcerka rada rovnako emoticon

Televizor tam ani len nemaju, deto a vzdy venuju nech dojdem kedykolvek a ked je skarede pocasie vzdy onesie nejaky obrazok ci vytvor 🙂

Uz sme odporucali dalej a pridala sa k nam aj susedkyna dcerka emoticon

Vrelo odporucam