Jasle v Ivanke pri Dunaji

sesilia
18. jan 2013

Dobry den,
mile mamicky, chcela by som sa opytat, ci mate nejake skusenosti s jaslami v Ivanke pri Dunaji? Viem, ze ich tam je viac, pomoze mi kazda referencia pri rozhodovani sa.

dakujem

bell_28
31. jan 2013

Ja viem len o jednych jasliach v Ivanke pri Dunaji,ostatne su skolky.

limitgirl
18. jún 2013

ja viem, že sú tam dve jasle, obe boli otvorené v roku 2012. vybrala som si Tom a Jerry, lebo tie druhé sa mi zdali moc malé a mali vchod z domu hneď do rušnej ulice. v tých jasliach na Hurbanovej mám dieťa už od septembra ale teraz už ide do štátnej škôlky. Pracuje tam pani Julka a jej dcéra Marianka. Majú obe dlhoročné skúsenosti a je to na nich vidieť, aj to, že ich to baví a sú zohraté. Od začiatku som cítila, že môj syn bude v dobrých rukách a nesklamali ma. Pani Julka je rázna a má všetko pod kontrolou a pani Marianka sa s nimi stále hrá, vymýšľa pre ne, deti ju majú veľmi radi a je na ne moc milá. neviem si prestaviť, že by tam boli na deti zlé. Malý mi chodí domov s pesničkami, riekankami, stále niečo maľujú a kedy môžu sú von. Bude mi za nimi smutno, aj keď som nebola vždy v pohode, lebo môj malý sa komplet celú zimu zoznamoval s cudzími bacilami a bol ozaj stále a dlho doma. samozrejme vrátiť sa mohol len s papierom od doktorky. a po dvoch troch dňoch bol zas doma. Človeku potom všeličo behá po rozume, ale nakoniec som si uvedomila, že v jaslach môžu čistiť všetko ako chcú (a to ozaj robia poctivo) ale tie deti si donesú každé ráno tie svoje bacily so sebou z domu. treba to len nejako vydržať. Takže odporúčam a im prajem veľa úspechov.

nespokojnysmolko
13. sep 2013

Dobry den mile mamicky,

po nie dobrych skusenostiach urcite neodporucam skolku Smolkovo. Na prvom mieste majitelov nie su deti, ale ich vlastny zarobok. Ked mate zaujem, viac info v IP.

beblavajana
1. okt 2013

Ahojte, ja už jasličky nepotrebujem ale moja známa otvorila v Rači nové jasle http://www.jaslickyubabicky.sk. Je to matka a zároveň skúsená pedagogička ,
že vraj je aj autorka nejakej publikácie používanej v škôlkach ohľadom predškolskej pedagogiky. Však skús ju kontaktovať priamo.

vlacik123
27. nov 2013

Ach jaj ten nespokojny smolko musi byt riadny zavistlivest .ako to tu na konikovi citam ak by to mali len ako vlastny zarobok nerobia pre tie deticky to co robia a kazdy sa to moze ist presvedcit . kazda skolka musi mat podmienky ktore treba dodrziavat. kazda mamicka vie co je pre jeho dieta najlepsie a o tom sa sama aj presvedci . ja osobne nedavam na reci ludi radsej si sama urobim prieskup pridem tam ziskam informacie skolka poskytuje aj dni zdarma , takze nemyslim ze to je len to tom . vam prajem vela stastia

yogi123
7. aug 2019

@vlacik123 preco myslis? mozno len ma negativnu skusenost. nesmie to sem napisat aby varoval pred vlastnou skusenostou?
Ja uz si napriklad dam pozor ked si take nieco precitam
A kym vyberiem zariadenie pre svoje dieta, poriadne sa poobzeram a precitam recenzie
Aj ked nenajdem ziadne negativne, ale ani pozitivne o niecom to svedci. Niekedy pozitivne proste nie su a negativne sa len rodicia boja pisat.
moje deticky mi za to stoja aby som si preverila kto stoji za projektom nejakej skolky, ci su to doveryhodni ludia alebo len spekulanti, ci naozaj ide o deti. Je pre mna dolezite ci v skolke robia brigadnicky, resp. ake maju vzdelanie.
Niekde pisala ze nebola spokojna s jedalnym listkom ( margarin, spagety s kecupom - netreba byt myslitel aby si vedela ze toto detom velmi na tanier nepatri a v skolke vobec nie)
Roky dozadu som vyuzivala sluzby jedneho zariadenia, bola som velmi spokojna, len raz som prisla do skolky neohlasene, cakala som kym doobeduju. Cakala som na chodbe a neverila som vlastnym usiam ako sa spravali k detom. Aj som odtial dcerku ihned zobrala.
Teraz hladam , moje babo este nerozprava, tak ako sa mam dostat k informaciam?