Jasle v Michalovciach
Ahojte, mozno mi niektora poradi co sa tyka jasiel v MI. Od akeho veku tam beru deti a je tam vobec nejaka sanca dostat sa? 😒 My sice este na ne mame cas,no chcem sa poinformovat a dozvediet sa viac.
Dakujem 🙂
@monika2210
Jasle funguju pre deticky od cca 1-3 rokov. Plati sa pausalne 60 eur mesacne ci tam dieta je alebo je chore + za stravu mesacne cca 30 eur. Ziadost treba podat na mestky urad a cakat na vyjadrenie. Miesta su aj priebezne,, lebo ja som teraz napriklad svoju malu kvoli castym chorobam z jasli odhlasila a idem naspat na rodicovsku. mala ma 2 roky a casto bola chora od kedy tam nastupila, teraz ma bohuzial nabeh na astmu a caka nas liecenie v Tatrach. Nasa mala tam velmi rada chodila, rychlo si zvykla, ale bohuzial sme to museli riesit takto.
Drzim palce, potom daj vediet ako ste dopadli 🙂
Mal som tam syna, nikdy viac. Večne chorý, predtým doma bez choroby. Nič ho tam nenaučili, domov chodil vystresovaný, unavený a poväčšine aj chorý. Do doktora pravidelne každý týždeň. Treba porozmýšľať či sa to oplatí, zariadenie horšie ako štátne.
Hovorím z vlastnej skúsenosti, možno pre niekoho sa to zdá ok, no ja si všímam svoje dieťa.

skús napísat do skupiny Michalovce..tam ti asi poradia skor 🙂