Jasle Veselá včielka
Viem že je dnes k dispozícii množstvo súkromných zariadení pre drobcov, každé majú svoje dobré aj zlé stránky preto mi nedá nepodeliť sa s dobrou skúsenosťou s od septembra fungujúcimi jasličkami vo Vrakuni. Pani majiteľka a zároveň aj učiteľka je veľmi milá, ústretová a hlavne osoba na svojom mieste. Naša Elenka už bez problémov jedáva a spinká a ráno sa bez plaču rozlúči ! Prostredie je príjemné, maximálne prispôsobené deťom, majú k dispozícii veľkú záhradu s pieskoviskom, plánuje sa aj výučba cudzích jazykov a množstvo iných aktivít, viď, info na nete.

My máme zlú skúsenosť...pani riaditeľka je milá len na oko. Častá zmena druhej pani učiteľky, výpovede zo dňa na deň. Mesiac ako tam bol môj syn pracovala dokonca riaditeľka sama, kým nenašla posilu. Veľmi nezodpovedné. V úvode tvrdila, že sú dve stále a jedna na výpomoc. Žiadna tretia tam nebola na výpomoc, často pracovali po samom. 10 detí do troch rokov, niektoré plienkované...jedna učiteľka. Hrozné to tam bolo. Deti spia na poschodí samé, hoci pred prijatím tvrdila, že vždy býva jedna s nimi. Zahmlievala čo sa dalo...Nič za mňa nespokojnosť, zmenili sme rýchlo 🙂

My mame perfektnu skusenost s jaslickami Simba, Adamko je tam naozaj velmi spokojny a je tam krasne.