icon

Kde v Pezinku mi zoberú dieťa do kolektívu 2x do týždňa?

katulka2608
23. jan 2015

Caute baby, chcela by som sa poradit. Mam 2,5 ročne dietatko a chcela by som len tak raz, dva x do tyzdna ho skusit dat do kolektivu. nemam prehlad a nevedela som nic najst ako opatrovanie v Pezinku. vsetko vacsinou na pol dna alebo cely den a pravidelne. Neviete nahodou o niecom? dakujem 🙂

altaya
Autor odpoveď zmazal
zuzka0201
23. jan 2015

Ahojte, coskoro otvarame v Pezinku (pri Hypernove) nove detske opatrovatelske centrum formou jasli a skolky. Ponukame hodinove, poldenne a celodenne opatrovanie. Personal tvoria ucitelky s pedagogickym vzdelanim. Od pondelka nas mozete prist navstivit (v dohodnutom case). Ak vas este nieco zaujima, kludne napiste al. zavolajte na c. 0915 632 840. Vdaka

mimla
23. jan 2015

Ja som mala syna v Harmančeku na Cajle. Brali mi ho na časť týždňa. Bolo tam super. Bazén, ZOO, super ihrisko, výborný personál. Aj mi je ľúto, že už tam nechodí. Chodil tam rád. Väčšina súkromných má možnosť individuálnej dohody. Možno to apriori neponúkajú na svojich stránkach, ale treba sa spýtať a dohodnúť. Oni sa rozhodnú podľa počtu detí, aký aktuálne majú.

bonaqa2013
24. jan 2015

Žienky tak Vám závidím. ja mám dcéru vo febr. má 5 rokov, má zdrav. problémy - potrebovali by sme špec. školku a nikde v MT nie je. Bola - zrušili. A no bežnej MŠ nám ju zobrať nechcú. Čo ja by som dala za také centrum....

katulka2608
autor
24. jan 2015

zuzka0201 dakujem velmi pekne za vsetky info. Tesim sa na osobne stretnutie v pondelok 🙂