icon

Kedy sa už dieťa musí pretočiť z bruška na chrbátik?

monko
4. apr 2011

Ahoj, poprosila by som o radu, náš synček už bude mať 4 mesiace a 2 týždne a ani len náznakom sa nesnaží pretočiť z bruška na chrbátik. Existujú nejaké cviky ako mu v tom pomôcť? Kedy je ,,hraničný termín" kedy by sa už bábätko malo pretáčať? Ďakujem za rady.

Strana
z3
zienkalenka
25. okt 2014

Nasa ked sa naucila pretocit sa na brusko tak sa spat nepretacala. Stale bola tak az sme sa bali 🙂
potom sme to prestali riesit a ani neviem ako to dopadlo 🙂
http://montemother.wordpress.com/2014/04/30/pre...

giovi66
26. júl 2015

caute....moj syn ma 5 tyzdnov a pretaca sa z bruska na chrbatik je to ok?

minkimisha
6. aug 2016

moj ma 2 a pol mesiaca a pretaca sa jedna radost...

zuzanka03
1. dec 2016

Ahojte baby. Môj malý mal týždeň a začal dvíhať hlavičku, teraz ma mesiac a dnes sa už začal prevracat. stále spinkame na brušku, takže z bruška na chrbatik sa už otáča. A hlavičku udrží už celkom dlho a hýbe z jednej strany na druhú,a už sa trošku pohneme do predu takže zachvilku budeme aj lozit . Som veľmi prekvapená, že takto skoro sa začína hýbať, už mi to pripadá že má aj 3-4 mesiace. Na to aký je šikovný.

kubinka1
9. dec 2016

BABYGYMNASTIKA v aquababy klube Plávanie Plutvička, Bratislava
Cieľom kurzu je podporiť psychomotorický vývin detí od 4 mesiacov do 3 rokov. Cviky na správne pretáčanie a posilňovanie oboch strán telíčka, cvičenia na spevnenie chrbátika a bruška, cviky na nožičky a to všetko pri veselých pesničkách a básničkách. Väčšie deti budú mať v kurze zahrnuté gymnastické prvky ako kotrmelce, stojky či preskoky. Budeme sa venovať témam ako je stimulácia a režim dieťatka. Pri cvičeniach sa využívajú rôzne pomôcky, fitlopty, overbaly, kruhy, šatky, hudobné nástroje a hračky.

Lektorka: Mgr. Janka Šmihálová- fyzioterapeut, certifikovaná lektorka dojčenskej gymnastiky a plávania dojčiat a batoliat Plutvička, v Bratislave
http://www.plavanieplutvicka.eu/babycvicenia/

vivienka2010
1. sep 2017

Moj maly ide mat 12teho septembra 4 mesiace a dnes sa 2x pretocil z bruska na chrbatik. Je to predcasniatko narodene v 35 tyzdni. Nas zlaty bojovnik. Vie spinkat len na brusku, tak mozno aj to prispelo, aby bol taky pevny

Strana
z3