icon

Kedy začali vaše deti písať tlačené písmenká?

mia002
30. apr 2017

kedy začali vaše deti písať tlačené písmena .môjmu sa to nejak zapáčilo veľmi rád píše,

Strana
z4
maciatkolulu
23. dec 2022

@adalea ma 10 rokov, píšeš toto

... v skole je so starsimi detmi, je stvrtacka, uci sa piatacke ucivo, dejepis, biologiu
To taka šikovná mala odklad? 10 ročne deti sú bežne piataci tak si to nejako utried.... 😉

aknamorka22
23. dec 2022

@adalea a prosím ťa, od akého veku ste ju dali na hudobnú? Náš vyzera, že tiež bude mať dobrý hudobný sluch. Hneď vie všetky pesničky, opravuje nás keď niečo zle zaspievame, stačí mu raz počuť pesničku a už vie melódiu. Bude niečo podobné ako tvoja dcéra lebo v takýchto veciach je popredu ale emočne je akurát na svoj vek.

adalea
24. dec 2022

@maciatkolulu nie, 10 roce deti nie su bezne piataci. Vychadzaju jej zle roky. Ak dieta do 31.8 nema 6 rokov, skolska dochadzka zacina az o rok nskor. Moja dcera mala 10 teraz. Ovlada dva svetove jazyky, hra na 3 hudobne nastroje. Naozaj tu nepotrebujem diskutovat s niekym, kto nevie, co mat taketo dieta obnasa. A ver mi, ze nie lahke ani byt takymto dietatom. Ak sa nieco vymyka z priemeru, vzdy sa najdu ludia, co hned hejtuju a zosmiesnuju. Je mi ta luto.
Pekne sviatky vsetkym

maciatkolulu
24. dec 2022

@adalea tak nastúpila ako sedemročna, tak je so svojimi vrstovnikmi a nie o rok vyššie.... Píšeš, že je so starsimi, to je ako možné? Rozmýšľam a nesedí mi to. 10rocne bežné deti bývajú v piatom normálne. Tvoja je 10 ročná vo štvrtok so staršími deťmi.....zaujímavé 😉
@aknamorka22 malý, normálne hudobné nadané dieťa, začal chodiť na husle ako 6 ročný. Učí sa v cudzom jazyku, ktorý plynule ovláda a neradi ho medzi extra deti, ale medzi bežné zdravé deti.

anonym_c35203
6. nov 2025
@ejlin123

My máme doma dvojky prváčky, nikdy pred nástupom do školy neskúšali písať ani čítať, pri nástupe do školy nepoznali ani jedno písmenko. Teraz po 8-mych mesiacoch v škole, poznajú celú abecedu, plynulo čítajú dlhé články a píšu bezchybné diktáty. Na všetko prišli samé, nikdy sme ich do ničoho netlačili.

@ejlin123 do ničoho netlačili, alebo ste ich skôr nič neučili 🤔 lebo mne príde zvláštne, žeby deti čo nastúpia do školy nič nevedeli..bežne sa vedia podpísať a poznajú väčšinu písmen.

Strana
z4