Kiahne u 15 mesačného

eribel
10. jan 2018

Maminy, ake mate skusenosti s kiahnami v 15m? Bolo to moc zle?? Stresujem, lebo starsia konci s nimi (ma pomaly uz 4r a priebeh bol super lahky), maly ma 12.den inkubacnej doby a uz sa mi zda, ze zacinaju....take male akoby akne vyrazky na podbrusku a genitaliach. Moze to byt ono?? U starsej som to spoznala hned, boli typicke, tieto su trochu ine, ale asi to nebude nahoda....

lubi40
11. jan 2018

syn mal v tom obdobi kiahne a bol uplne v pohode. Mal zopar vyrazok, davali sme 3 dni fenistil. Inak si to ani velmi neskrabal a po pravde ani si to velmi nevsimal.

bodka70
11. jan 2018

v pohode, malý mal ako 10 mesačný a žiaden problém, problém je len pri bábätkách do pol roka a deťoch s veľmi oslabenou imunitou

eribel
autor
11. jan 2018

@lubi40
@bodka70 Dakujem za reakcie. Mna velmi vystrasila lekarka, lebo povedala, ze on to bude zvladat ovela horsie ako 3rocna dcera. Dnes sa to potvrdilo, rozbehlo sa to unho. Vcera vecer par bodiek, dnes sa mnohoznasobili. Su to iba malicke cervene bodky, obcas pluzgieriky miniaturne, upkne ine ako mala starsia, ale je ich veeeela uz po jednom dni. A to je ozaj iba zaciatok :( Zatial si to aspon neskrabe.

zuanach
11. jan 2018

Kazde dieta to zvlada inak, ak by boli pluzgiere megavelke a bolo by ich vela, plus horucky, vtedy je to zle

jana005
11. jan 2018

@eribel ahoj,moja dcéra mala kiahne v 16tich mesiacoch. Priebeh bol celkom dobrý,len ich mala aj na pisulke,čiže jej vadila plienka. Ale aspoň sme sa odplienkovali 🙂 Nemáš sa čoho báť,aspoň to uz budete mať za sebou.

janulap
11. jan 2018

Nasa to mala ako 6 mesacna a zvladala to uplne naj,na rozdiel od svojich starsich sestier 😉