icon

Koľko prejde pešo vaše dvojročné dieťa?

katkanova
12. apr 2013

... priblizne, bez toho aby sa zacalo pytat na ruky, ci do kocika a podobne ... dakujem 😉

tehulka2011
12. apr 2013

dost, takych 20 min. chodze urcite

dakra
12. apr 2013

moja malá prejde tak 5 minút a už sa je nechce a len na ruky sa pýta, hlavne keď ideme z jasličiek, to je unavená

opicaskorica
12. apr 2013

Asi ako ktore, moje rocne dieta v pohode 15-20 minut...

brumka
12. apr 2013

Mne mala ako dvojrocna vydrzala aj hodinu kracat, tu 1 az 2h sme vzdy pobehali po vonku, kocik nepouzivame od 15m

daniku
12. apr 2013

To je indivindi nasa dcera presla niekedy 5minut inokedy 30minut.podla nalady.ale poznam dievcatko ktore prejde velmi vela mozno aj hodiny a to ani nie je chodza,ona dokonca bezi 😀

awalancha3
12. apr 2013

..tak toto je tazke povedat, lebo chodza 2 rocnyych deti nie je prechadzka ale dobrodruzstvo, je im jedno, ze po ceste chcete skocit do obchodu, alebo na postu, alebo sa skratka niekam dostat, nemaju pojem o case, su stastne vo svojom bezstresovom svete........ 20 metrov im moze trvat aj pol hodinu, ak je na nej nejaky zaujimavy kamienok, palicka, bacorinka, motylik a podobne.....2 rocne dieta nie je vojak, kedy sa mu zaveli start a odstopne, kedy je unavene........Chápem, co sa pýtaš, ale skutocne, hoci dieta by preslo aj hodinu z fyzickej stranky, ak nie je po ceste niecim zaujimavym motivovane, zacne byt otravene a umrncane... ono nekráca pre samotnú chodzu, ale pre objavovavanie.....Ale ak mam naozaj odpovedat na otazku konkretne, tak moja ked mala 2 roky "isla" aj hodinu, ale v tom bolo x krát zastavenie a okukavanie niečoho co ju zaujalo......az ked som ju hnala a vynervacila, tak isla do kocíka..Ale tak cca 15-20 minut by deticky v tom veku mali zvladnut..... 😉

provoke
12. apr 2013

my kočík nepoužívame dlhšiu dobu a teraz bývame vonku aj cez 1,5 - 2 hodiny. Ked má aktivitu, tak ani nespozoruje, že je už unavená :D

soldi
12. apr 2013

@katkanova suvislou chodzou bez zastavenia vie ist cca hodinu, za ten cas prejdeme priblizne 3km.

christie
12. apr 2013

moji mali sú bez kocíka od 20tich mesiacov, chodime na prechádzky tak na hodinku v pohode, majú napr. cieľ, že sa ide na pieskovisko, ihrisko alebo motiváciu, keď sa vrátime, môžu ísť ešte na odrážadlá...

lenkab1984
12. apr 2013

Moja ma 26mes, bez kocika sme od jej 22mes. Nemam to presne poratane, ale vydrzi kolko treba (ja ju uz na ruky brat nemozem), vacsinou ideme tak 20-30min do mesta a tam sa motame aj 2hodiny a potom ideme domov autobusom a malokedy spekuluje na ruky, ale u mna aj tak nepochodi. ked sme vonku s tatinom tak sa necha odniest kusok ale nie dlho.

157misicka
12. apr 2013

no maly ma 26mes, a uz dlhsie vydrzi v pohode 2 hodinovu prechadzku vonku pesi,on sa na ruky nezvykne pytat a kocik nepouzivame davno, chodime na ihrisko a tam sa hra, beha, alebo aj s odrazadlom to strieda pesi alebo sa odraza

katkas1
12. apr 2013

@katkanova no moje deti v tomto velku chodili aj 2-3 hodiny peso, ale kocik som dcere uplne zrusila v 13 mesiacoch a synovi v 15 😉

monci8888
12. apr 2013

mala bude mat dva roky o dva mesiace... a kocik definitivne nepouzivame niečo vyse 5 mesiacov... vsaaaaaaaaaaaaade pešo 😀 niekedy cupita 2-3 hodinky po meste, niekedy viac.. a niekedy ju po pol hodine napadne, že už "nemôzem cupkat, nece sa mi" 🙄

lindaklaudia
13. apr 2013

tak nie sme sami🙂moja mala ma dva a pol roka,najdlhsia prechadzka trvala 6hodin,isli sme do dediny,kupili zakusky,atd,na ihrisko,po obede sme isli,vecer o 7 sme dosli domou,vkuse behala,hrala sa,najedla sa,okupala som ju,a po polnoci isla spat🙂ma len dva a pol ale nespi uz popoludni, kratko spi aj vecer,ale treba je tych 12 hodin minimalne kym sa unavi.pekne co🙂

leni262
13. apr 2013

syn uz od 1roku chodi peso, vobec nechcel sediet v kociku, takze teraz ma 2 a chodi v pohodicke aj 2 hod..kocik sme uz aj predali 😀

zrka
13. apr 2013

Moj syn dokaze behat asi hodinu v kuse - myslim doslova utekat 🙂 , potom sa vie stale motkat. Ja naopak som este vdacna za kocik, lebo by som sa bez neho asi zblaznila - vsade behom, oci stale na stopkach, je skratka vsade. Tak ked sa dostatocne vybeha sup ho do kocika a ideme nakupit, alebo ked sa chcem s niekym porozpravat. To bude mat o 2 mes 2 roky

lolko_lenka
13. apr 2013

moja dcéra má 19 mesiacov a mám pocit, že si za celý deň ani na riť nesadne 🙂 jedine ked je alebo spí 🙂 kočík nepoužívame od 14.mesiaca. Ale máva dni, kedy sa zvykne vypýtať na ruky aj po 100 metroch a po minúte sa pýta dole... Ale ja som spokojná, že sa jej chce chodiť, je to pre mňa veľké odľahčenie 🙂 a keď ideme z obchodu, tak už aj ona chce niesť "nákup", tak jej vždy niečo (napr. kaleráb, WC papier ...) dám do ruky a to sa jej kráča, to by ste mali vidieť 🙂
všetko je však individuálne, každé dieťa je iné, každé má svoje tempo, nič netreba uponáhľať 🙂