Malo vaše dieťa strach z učiteľky v škôlke?
Ahojte maminy,mate skusenost, ze vase dieta malo strach z ucitelky skolke? 😉 😒
Mam s tym skusenost a zmenili sme kvoli tomu aj skolku.Treba to riesit a nenechat,aby to dieta nejako vytrpelo.Zase zalezi ci je ten strach opravneny,co u nas bol alebo len mu je nejaka ucitelka nesympaticka a ten pocit nevie inak opisat ako ze sa jej boji.
Nie, svoje učiteľky milovalo
áno, môj syn mal tú česť. Do škôlky chodil ako za trest. učiteĺka bola poriadna blbaňa, ktorá si zmýlila povolanie. Veľa rodičov sa sťažovalo, potom naťastie odišla do Nemecka opatrovať dôchodcov - chudáci dôchodcovia.... 😀 😀 😀 😀 syn má 20 rokov, a doteraz spomína aká to bola hlupaňa. rodičia sa aj stažovali, ale čo z toho, keď riaditeľka bola jej spolužiačka a naj . kámoška.... 😉 😉 😉 😉
Ano ja ako dieťa. Ucitelka ma vyfackala a mala som z toho traumu. Kazde rano som plakala a nechcela tam ist. Zisti, preco sa jej boji..
ja ked som bola mala som mala tiez zo zaciatku strach ale potom som si uz zvykla
Moj brasko ma stress ked tam ma byt jedna ucitelka.. Fakt iny placko..ale praveze ta ucitelka je uplne v pohode... Jeden den ju ma rad dalsie dni nie.. Nikto to nechape...
Ahoj, dcera je uz prvacka, na skolku si este obcas spomenie. Jednu ucitelku milovala, a druhu nemala rada. Vzdy ked mala rano sluzbu, mala bola skysnuta, a nechcela ist dnu. Neskor som zistila, ze tento problem s tou ucitelkou maju vsetky deti. Bola to taka knizna ucitelka, ktora nemala vlastne deti, a detsku dusu vôbec nechapala. Cim bola dcera starsia, tym lepsie to znasala. Proste si na nu asi zvykla.
Ahoj, máme....my sme museli zmeniť triedu, pretože sme prišli až k nočným desom a neustálemu plaču. Po zmene učiteľky problémy prestali. Treba dať na to pozor....každé dieťa je iné, záleží prečo strach vznikol a kedy.
Aj nam sa stalo ze si nesadli s ucitelkou,vyriesili sme to zmenou triedy,nebolo to uplne jednoduche ale pomohlo to.

Fiha, som prekvapená lebo mam take skusenosti ze v dnešnej dobe fakt tie učiteľky vychádzajú detom v ústrety . Aspoň u nas to tak je. Pri nástupe sme aj vyplnovali dotazník čoho sa boja, co maju radi pred spaním akebo čoho sa vystríhať. Musím povedať ze mi od prvého dna úplne vpohode, dokonca aj v sobotu sa pýta do skolky?
A neurobila nieco zle učiteľka ? Nepovedal ti syn alebo neviem ci dcera , ci na nich nekričí?