Manžel ma nepočúva
Ide o to, že ja som mu viackrát hovorila, aby malému nepúšťal duck.tv a pesničky na youtube a to z dvoch dôvodov - aby si nepokazil oči, keďže ja nosím okuliare a aj kvôli tomu, že keď sa mu to potom vypne, tak strašne vyvádza - povedala som to aj pekne, ale aj s penou okolo úst, aj hrdlo ma už bolí, ako som zúrilanič - a výhovorka je taká, že malý chce pozerať, tak on mu tú telku jednoducho zapne - dnes napríklad nechcel kvôli tomu večerať, tak som mu toho sprostého ducka musela zapnúť znova, aby prestal plakať a aby sa najedol - ako mám mužovi vysvetliť, že telku si jednoducho neprajem? alebo aspoň kým nemá malý toľko rokov, že tomu porozumie, že musí sa tv vypnúť...ďakujem
Odo mna už syn telku ani videá nepýta, ale mužovi hned strká do ruky ovládačku a ja ked náhodou s ním pozerám, že ho mám na kolenách, tak mne neplače, ked musí odísť a ked som teda s ním doma sama - tak neviem, či mu došlo, že ja som prísnejšia a že manžel by mu dovolil aj dalej, možno si myslí, že tým plačom sa mu to podarí, neviem, ale nasratá som riadne

vačšie útvary mi vyoperovali, tie do centimetra by mali zničiť lieky