icon

Moj ročný syn nereaguje na meno

daka3
11. nov 2011

Ahojte,
Mam 12. mesacneho chlapceka a vobec na meno nereaguje. Hluchy nie je to som uz skusala. Proste ci sa hra alebo len tak sedi a ja na neho zavolam menom, tak sa na mna ani nepozrie. Je to normalne? Mam strach ci nebude autista. Ked sa ho opytam kde je balon tak sa pozrie na policku kde sa balon nechadza. Zatial teda vobec nerozprava iba ajajaj, haaaaa. Neukaze tap tap ani papa a to robim vsetko mozne. Uz som raz pisala do diskusie co vsetko vedia 11. mesacne deticky ale moc som sa nedozvedela. Vy mate aku skusenost so svojimi ratolestami?
Vopred dakujem za vsetky odpovede.

Strana
z2
jerry
20. jún 2013

možno je dieťa tak veľmi zabraté do činnosti ktorú práve robí, že jednoducho nevníma nič iné ( ani svoje meno). Niekedy sa to stane aj nám dospelým nie to ešte deťom.
Moje majú 5 a 7 rokov a tiež nereagujú hlavne keď poviem, že treba upratovať alebo ísť do postele. Vtedy musím aj zakričať, nie preto že by bolo treba na ne ziapať že sú neposlušné ale sú tak zaujaté svojími vecami, že mama sa môže aj rozdrapiť 😀

tominuska
20. jún 2013

ahojte kocky dakujem vam vsetkym za ppodporu s tou telkou mate pravdu musime to zrusit a dnes sme boli v BA na Kramaroch s tym sluchom a nemal veru dobre vysledky as v oktobri ideme na 3 dni lezat na nejake specialnejsie vysetrenie sluchu ale je to v narkoze tak dufam ze to dobre zvladne a hlavne ze to dobre dopadne.......

beka812
28. máj 2021

@daka3 môžem sa prosím opýtať ako ste dopadli ? Riešime niečo podobné

bubble1234
20. mar 2022

@beka812 dobrý deň a vy ste to už riešili? pozerám že rok starý príspevok Tiež.mame to isté doma

beka812
Autor odpoveď zmazal
beka812
1. apr 2022

@bubble1234 kuknite ak máte nás Instagram @matejkovsvet

the_peach
26. nov 2025

@bubble1234 mohla by som sa opytat ako ste nakoniec dopadli ? Tiez riesime podobnu vec. Dakujem pekne.

Strana
z2