Motorický vývin štvormesačného bábätka
chcem sa spytat je normalne ze moj 4 mesacny syncek sa este nenatahuje za hrackami vobec ho nic nezaujima ani hracia deka s hrazdickou iba na ne pozera a hra sa z rucickami a pochvilke zacne plakat, hra sa s nimi iba ked mu ich vlozim do ruky a to iba chvilku pocmula ich a potom ich pusti...
@lusja myslela som to tak, ze ked som ho dvihala, tak som mu hlavku musela podrzat, ale inak si udrzal hlavicku sam... teraz si uz pekne sada aj hlavku udrzi, ked mu podam palce, tak som uz kludna 🙂 ked lezi velmi si hlavku dvihat nechce, ani sa nedviha, aby si videl na nohy, ale zato si uz v leze nohy dviha az k tvaricke a ozuzlava palce na nohach ;) pretaca sa s mojou malou pomocou az na chrbatik, na bok mu nerobi problem, tak aj spava a sem tam sa mu zadari samemu otocit takmer az na brusko 🙂

@nikki28 nas maly po par pokusoch uz hlavicku udrzi, ked ho dviham do sedu... aj na brusku vydrzi a smeje sa v poslednom case...ale este sa neotaca, snaha sice je, ale sam sa este nepretocil. Ako si ten tvoj drobec mohol sam v 4 mesiacoch sadnut, ked neudrzi hlavicku? 😉 ozaj, odkedy mozu deti sediet? ci az vtedy, ked udrzia hlavicku? nas drobec sa este sam od seba nechce pozriet na nozicky - tam si este hlavicku sam nedviha ☹