icon

Nočné budenie dvojročného dieťaťa

evka64
18. dec 2017

Dcera bude mat 26 mesiacov a asi posledne dva mesiace sa v noci budi kazdu 1,5-2 hodiny...najprv som to pripisovala ocnym zubom, ale tie uz vysli a nocne budenie neprestalo...zakazdym chce mlieko, musim ju aj prebalovat, lebo ked vela pije, tak sa aj pocura a casto ju v noci aj prezliekam, ked je precurana...skusala som jej nedat, ale ona ma hrozne decibeli a vydrz plakat nenormalnu...co robit? Dakujem

Strana
z5
xxxzzz
27. jan 2018

@evka64 nic, chlap musi tiez pomahat. Tak ako si ty vystavena, verim, ze i on z prace, ale musite byt na to obaja. Ziadne vyhovorky - on pracuje....a co? I ja pracovala, dialkovo vyska a kojiit), toto bol masaker.

evka64
autor
27. jan 2018

@xxxzzz k comu je tento komentar?

xxxzzz
27. jan 2018

@evka64 ved si spominala, ze manzel to nocne "kricanie" malej nevydrzi. ...musi! Zelam pevne nervy, kazde obdobie prejde. A nevzdavat sa kvoli muzovi!

danula.ch
27. jan 2018

@evka64 tak to má veľmi mrzí :(. Držím palce

evka64
autor
27. jan 2018

@danula.ch dakujem

evka64
autor
27. jan 2018

@xxxzzz ano, ale uz nizsie som pisala, ze toto ziaden zlozvyk nie je...dcera zistili 3tyzdne dozadu cukrovku...

zabina27
27. jan 2018

@evka64 drzim palce malinkej, ako ste to zistili okrem toho smadu?

evka64
autor
27. jan 2018

@zabina27 vsetko sa udialo z noci do rana, ine priznaky nemala....a rano uz nevedela dychat,ospala bola...doktorka nas hned vypisala na prijem so zapalom pluc a v nemocnici nam povedali, ze ma cukrovku :( skoncila na JISke...

Strana
z5