icon

Od kedy používali vaše deti učiacu vežu?

27. máj 2022

Máme tento typ učiacej veži. Synček ma rok a keď ho do nej dám, vyštverá sa po nej ako po preliezke až na kuchynskú linku. Zbožňuje sa kukať čo robím, byť v mojej výškovej úrovni ale väčšinou len na rukách alebo keď ho vyložím na stôl a podobne. Preto sa chcem spýtať skúsených maminiek, či to chcem od neho rýchlo aby tam bol spokojný alebo je chyba v tomto štýle veži alebo už neviem..
Kedy ste s vašimi deťmi vežu používali naplno?

Od kedy používali vaše deti učiacu vežu?
hilda08
27. máj 2022

Co sa týka fyzického vývoja mal by byt v takejto veži len ked vie stat samostatne v priestore, aj vo veži musi vediet stat bez opierania inak moze potom dlhšie bojovať s nájdením rovnováhy pri chôdzi, ale z takeho toho mentálneho vývoja moj začal plnohodnotne tráviť čas vo veži asi od dakeho 14-15mesiaca aj to musel vzdy mat pred sebou nieco na presýpanie, prelievanie, miešanie. Obľúbené bolo umývanie zemiakov krájanie cukety a take, za mna super vec 🙂

zuzkaa1991
27. máj 2022

Ja som uvažovala o vezi ale nakoniec sme nekupovali ak mi pomáhala zobrala.si stolicku odkedy.fakt..nepamatam ale.od.mala určite odkedy vedela.sama chodiť ako.pise vysse sama stat chodiť a vladala.posunut q vysplhat sa na stoličku a to ma momentálne 4r