icon

Odkedy deti vedia, čo majú najradšej?

16. feb 2025

6 rocnej som.sa pytala na oblubenu postavu a mam.pocitze mi povedala prve co ju napadlo

lindous
16. feb 2025

Na toto sa asi úplne nepýtaš, ale ja odkedy si pamätám, tak som na otázky tohto typu odpovedala "neviem" alebo prvé čo mi napadlo 😅 nepamätám si, že by som ako dieťa mala obľúbenú rozprávku či postavu a do dnes nemám najobľúbenejšieho interpréta, pesničku, film, či knihu a neznášam, keď sa ma to niekto pýta 😀

13uzivatelka11
16. feb 2025

@lindous presne toto.. Ja tiež nemam nič najobľúbenejšie 🤷‍♀️😀 ani film, rozprávku, pesničku, ani jedlo.. Každú chvíľu niečo iné prevláda.

autor
16. feb 2025

Vidite a ja oblubene veci mam a mala som aj v detstve.

ivonadusa
16. feb 2025

babka sa ma pytavala koho mas radsej mamku ci ocka? obidvoch rovanko. nemala som to rada tie porovnavacky. bud veci alebo osoby boli fajn alebo nie.

galixx
16. feb 2025

Ja mam 41 a doteraz neviem🙈 nemam oblubenu farbu ani film ani nic ,ze toto je konkretne oblubene, viacero je takych co mam rada. Moja dcera sa ma to furt pyta, aka je tvoja oblubena farba, a ja fakt nemam😂😂😂

4stanka4
16. feb 2025

Moja ma 4.5 a keď sa jej opýtam tak okrem maminy a tatina, starkých povie ze mačičky 😊 fakt ona je hotový mačkofil 😀