Odkedy deti vedia, čo majú najradšej?
6 rocnej som.sa pytala na oblubenu postavu a mam.pocitze mi povedala prve co ju napadlo
@lindous presne toto.. Ja tiež nemam nič najobľúbenejšie 🤷♀️😀 ani film, rozprávku, pesničku, ani jedlo.. Každú chvíľu niečo iné prevláda.
Vidite a ja oblubene veci mam a mala som aj v detstve.
babka sa ma pytavala koho mas radsej mamku ci ocka? obidvoch rovanko. nemala som to rada tie porovnavacky. bud veci alebo osoby boli fajn alebo nie.
Ja mam 41 a doteraz neviem🙈 nemam oblubenu farbu ani film ani nic ,ze toto je konkretne oblubene, viacero je takych co mam rada. Moja dcera sa ma to furt pyta, aka je tvoja oblubena farba, a ja fakt nemam😂😂😂
Moja ma 4.5 a keď sa jej opýtam tak okrem maminy a tatina, starkých povie ze mačičky 😊 fakt ona je hotový mačkofil 😀

Na toto sa asi úplne nepýtaš, ale ja odkedy si pamätám, tak som na otázky tohto typu odpovedala "neviem" alebo prvé čo mi napadlo 😅 nepamätám si, že by som ako dieťa mala obľúbenú rozprávku či postavu a do dnes nemám najobľúbenejšieho interpréta, pesničku, film, či knihu a neznášam, keď sa ma to niekto pýta 😀