icon

Odlúčenie od staršieho dieťaťa počas pobytu v pôrodnici

michaela460
20. feb 2016

Mamicky co mate viac deti ako ste zvladali odlucenie od starsieho dietata ked ste boli v porodnici a ako to znasali vase deti ? Dcera ma 14mesiacov chodi kazdy den s priatelom na navstevy a ked je tu v podstate si ma ani nevsima akoby som jej vobec nechybala mna to velmi trapi o to tazsie sa mi to tu v nemocnici zvlada

evittam
20. feb 2016

@michaela460 No normálne - ako ďalšiu vec, ktorá ma v živote stretla - proste s tým neurobíš nič a zbytočne sa stresuješ....Síce môj starší bol väčší keď sa nám narodila malá, ale to je jedno - no proste som porodila, bola v pôrodnici-každý deň nás boli navštíviť a prišli sme domov......Ako čo som mala zvládať a riešiť? Tak to bolo a inak sa nedalo..... 😉 🙂

pribinak
20. feb 2016

@michaela460 ved bud rada, ze to dcerka tak dobre znáša a je dobre adaptovaná na novu situáciu
Je to lepsie akokeby plakala, nechcela sa ta pustiť a bola by z kazdej návštevy dráma

Neboj, este si užiješ dcérky a jej boj o teba, ked prenesieš domov konkurenciu ;))

marcelatje
20. feb 2016

Lezala som v nemocnici s jednou mamickou. Cele dopoludnie riesila ze maly bude bez nej plakat a bude nestastny. Po navsteve zasa riesila ze ked odchadzal vobec neplakal. Ze mu nechyba a asi na nu zabudol 😂😂😂
Ja som sa toho odlucenia bala ale zvladla to bravurne. Ked mi mm posielal fotky toho co robia a videla som ze je spokojna viac mi nebolo treba 😊

zabina27
20. feb 2016

@michaela460 tiez si myslim to, co @pribinak. nas to caka v juni, maly bude mat cez 2 roky a aj ked by ma to mrzelo, ak by som mu velmi nechybala, viac by ma trapilo, ak by plakaval za mnou a nevedel sa z navstevy odtrhnut, to by asi aj mne bolo riadne do revu 😉
je este asi dost malinka, asi si to tak neuvedomuje, ze maminka nie je doma, ked ta vlastne kazdy den vidi. stale lepsie, ako keby muz nevedel, co s nou, ze stale za tebou place 😉
a uzi si to v ramci moznosti v nemocke, lebo doma uz potom asi taky klud nebude 😀

michaela460
autor
20. feb 2016

Urcite nechcem aby za mnou plakala na jednej strane som rada ze sa ona netrapi ale zamrzi to mam pocit ze ma vobec nepotrebuje .a strasne mi chyba asi k tomu ako sa citim dopomahaju aj hormony po porode nastastie uz nas zajtra pustia domov . Dakujem za kazdu odpoved velmi ste mi pomohli

zabina27
20. feb 2016

@michaela460 ale jasne, ze ta potrebuje, uvidis to zajtra doma 😀 teraz sa este poslednu noc vyspi a tes sa na obe malinkate v akcii 😀

evelynm
20. feb 2016

dievcatko je spokojne, to je dolezite. Neboj 🙂 , lubi ta, chybas jej, len sa s tym pekne vysporiadala.

tomasko27
20. feb 2016

Bola som v januari v nemocnici 7dni a ani som nechcela aby syn zamnou prisiel na navstevu.Ma uz sice 9r a mal by mat v takychto a podobnych veciach rozum ale on je moc namna naviazany a ma adhd a tak je taka divna povaha a to by bolo placu tak sme to ani neriskovali.ked sme spolu volali tak pkakal a to mi stacilo

siska53
20. feb 2016

@michaela460 ja som sice bola len 5dni,maly sa na mna a sestricku prisiel pozriet len raz a tiez som ho neeaujimala,lebo tam bolo kopec inych zaujimavych predmetov (mal 2roky).

A je to uplne ok, je to jej normalna reakcia.
Ja som tiez tak,ked mama bola v nemocke (dlhsie). Po par minutach som zahlasila,ze babka,podme domov. A ked sa mama vratila,tak som jej povedala,ze mami,ze uz bezo mna nikam nepojdes. A to som mala asi 3roky. Deti to v tych zariadeniach nebavi..my teraz chpdievame obcas s detmi za dedkom do ustavu a tiez tam.dlhsie nevydrzia.

missynka0601
21. feb 2016

Mno ja sa tiez trochu bavam, ze co bude, priatel mi povedal, ze radsej ho ani neprinesie na navstevu, lebo podla neho bude revat a nebude chciet odist, no ja si myslim prave opak, lebo nemal nikdy problem byt bezomna ked bol u starkej ale to povedzme bolo max par hodin. No bojim sa, ze mne bude velmi chybat a ja budem ta co bude plakat ked budu odchadzat domov. Mno ale uvidime ako to bude este je to daleko, potom vam sem napisem ako sme dopadli 😀

petra95
Autor odpoveď zmazal