Odlúčenie od staršieho dieťaťa počas pobytu v pôrodnici
Mamicky co mate viac deti ako ste zvladali odlucenie od starsieho dietata ked ste boli v porodnici a ako to znasali vase deti ? Dcera ma 14mesiacov chodi kazdy den s priatelom na navstevy a ked je tu v podstate si ma ani nevsima akoby som jej vobec nechybala mna to velmi trapi o to tazsie sa mi to tu v nemocnici zvlada
@michaela460 ved bud rada, ze to dcerka tak dobre znáša a je dobre adaptovaná na novu situáciu
Je to lepsie akokeby plakala, nechcela sa ta pustiť a bola by z kazdej návštevy dráma
Neboj, este si užiješ dcérky a jej boj o teba, ked prenesieš domov konkurenciu ;))
Lezala som v nemocnici s jednou mamickou. Cele dopoludnie riesila ze maly bude bez nej plakat a bude nestastny. Po navsteve zasa riesila ze ked odchadzal vobec neplakal. Ze mu nechyba a asi na nu zabudol 😂😂😂
Ja som sa toho odlucenia bala ale zvladla to bravurne. Ked mi mm posielal fotky toho co robia a videla som ze je spokojna viac mi nebolo treba 😊
@michaela460 tiez si myslim to, co @pribinak. nas to caka v juni, maly bude mat cez 2 roky a aj ked by ma to mrzelo, ak by som mu velmi nechybala, viac by ma trapilo, ak by plakaval za mnou a nevedel sa z navstevy odtrhnut, to by asi aj mne bolo riadne do revu 😉
je este asi dost malinka, asi si to tak neuvedomuje, ze maminka nie je doma, ked ta vlastne kazdy den vidi. stale lepsie, ako keby muz nevedel, co s nou, ze stale za tebou place 😉
a uzi si to v ramci moznosti v nemocke, lebo doma uz potom asi taky klud nebude 😀
Urcite nechcem aby za mnou plakala na jednej strane som rada ze sa ona netrapi ale zamrzi to mam pocit ze ma vobec nepotrebuje .a strasne mi chyba asi k tomu ako sa citim dopomahaju aj hormony po porode nastastie uz nas zajtra pustia domov . Dakujem za kazdu odpoved velmi ste mi pomohli
@michaela460 ale jasne, ze ta potrebuje, uvidis to zajtra doma 😀 teraz sa este poslednu noc vyspi a tes sa na obe malinkate v akcii 😀
dievcatko je spokojne, to je dolezite. Neboj 🙂 , lubi ta, chybas jej, len sa s tym pekne vysporiadala.
Bola som v januari v nemocnici 7dni a ani som nechcela aby syn zamnou prisiel na navstevu.Ma uz sice 9r a mal by mat v takychto a podobnych veciach rozum ale on je moc namna naviazany a ma adhd a tak je taka divna povaha a to by bolo placu tak sme to ani neriskovali.ked sme spolu volali tak pkakal a to mi stacilo
@michaela460 ja som sice bola len 5dni,maly sa na mna a sestricku prisiel pozriet len raz a tiez som ho neeaujimala,lebo tam bolo kopec inych zaujimavych predmetov (mal 2roky).
A je to uplne ok, je to jej normalna reakcia.
Ja som tiez tak,ked mama bola v nemocke (dlhsie). Po par minutach som zahlasila,ze babka,podme domov. A ked sa mama vratila,tak som jej povedala,ze mami,ze uz bezo mna nikam nepojdes. A to som mala asi 3roky. Deti to v tych zariadeniach nebavi..my teraz chpdievame obcas s detmi za dedkom do ustavu a tiez tam.dlhsie nevydrzia.
Mno ja sa tiez trochu bavam, ze co bude, priatel mi povedal, ze radsej ho ani neprinesie na navstevu, lebo podla neho bude revat a nebude chciet odist, no ja si myslim prave opak, lebo nemal nikdy problem byt bezomna ked bol u starkej ale to povedzme bolo max par hodin. No bojim sa, ze mne bude velmi chybat a ja budem ta co bude plakat ked budu odchadzat domov. Mno ale uvidime ako to bude este je to daleko, potom vam sem napisem ako sme dopadli 😀

@michaela460 No normálne - ako ďalšiu vec, ktorá ma v živote stretla - proste s tým neurobíš nič a zbytočne sa stresuješ....Síce môj starší bol väčší keď sa nám narodila malá, ale to je jedno - no proste som porodila, bola v pôrodnici-každý deň nás boli navštíviť a prišli sme domov......Ako čo som mala zvládať a riešiť? Tak to bolo a inak sa nedalo..... 😉 🙂