Polročná dcérka sa nevie sama najesť a ani obliecť
Polročná dcérka sa nevie sama najesť ani obliecť myslíte že sa to ešte naučí?
urcite nie je nieco v poriadku, moj sa uz obleceny narodil
neviem, ako vy, ale moja dvojmesacna uz hovori po taliansky, nemecky aj anglicky .. rozmyslam, ze o buduceho tyzdna ju zacnem ucit matematiku 😀 ...
s ucenim obliekania zaciname o mesiac 😀
@katrin21 To mate nejake poprehadzovane....najskôr treba ucit dieta obliect sa - uz z porodnice ste mali odchadzat s komplet zautomatizovanym obliekanim (aj ked u teba prizmurim oko, kedze si rodila skor), potom mala nasledovat matika a az ked zvladne derivacie, logaritmy a zaklady deskriptivy (okolo mesiaca a pol), tak treba zacat s cudzími jazykmi...vsetko ma predsa svoju postupnost, nemozes dieta ucit len tak od buka do buka...podla mna autorka prispevku dala dieta zaockovat a dava mu UM, preto je tak strasne pozadu ☹
@seahorse27 no ved toto. 😲 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .. ale som vystudovana ucitelka, tak tu matiku nejaku dam, ved mam z nej statnicu 😀,.. trochu sa bojim, ako zvladne stereometriu, predsalen , mozno nezdedila moju priestorovu predstavivost 😀, ale ked tak dame doučko 😀😀...
Jazyky jej idu skvele.. asi bude po mamicke 😀
@seahorse27 😀 😀 😀 😀 😀 to sa tak dobre cita 😀 😀 😀 😀
@katrin21 Tak podla toho co pises, geny ma dobre...to dozeniete, len ju prepana nedavaj ockovat a musis ju plne kojit az do 18-ky.
určite preto že nebola kojená!!! 😀
@seahorse27 😀 nieeeee 😀
inak, ja sa tu tak kosim, ze mi az slzy tecu a moj chlap na mna kuka, ci mi nesibe, ze co take tu citam.. jaaaj, sranda toto :D
no mne maly v pol roku skladal rubikovu kocku 😀
@nanulik pocuj, ale ty si asi prenasala vsak? To preto....moji sa naucili obliekat az 2-3 dni po porode. Rodila som prve v 39. a druhe na konci 37. tyzdna a to som bola rada, ze to zvladli tak skoro...
Co je lepsie? Otazka alebo odpovede?🙂 ...ked budeme mat takych 90, tiez sa nebudeme vediet obliect, najest sa, o nocniku nevraviac. A hlava bude fungovat na 100%...
😀 😀
Sa zasa bavis na hlupostiach ,ako vzdy ?
Baby,nereagujte....
Prve,co má napadlo je TO JE CO ZA SPROSTOST??????????????
Zakladatelka tejto temy este stale nie je na psychiatrii a davno tam patri. Poradte.
No akto bola téma založená na odľahčenie a zasmiatie, tak klobúk dolu, dávno som sa tak nezabavila. Ste výborné baby. 😀 😀
Dievcata, super geny, super deti, konecne inteligencia na Slovensku, tesim sa, ze tieto deti urobia raz zo Slovenska velke Svajciarsko, Boze, to bude penzia 😎
anetuska7 nezufaj, dietatko vsetko dobehne, ved pozri aj v parlamente je kopa 30-50 rocnych a este stale
sa maju co ucit 😉
Pobavila ma tato tema, ved zivot nie je len o problemoch. 😠
..keď som si prečítala názov témy, vravím si, čo je to za blbosť☹ , no teraz už viem, opľula som si celý monitor so strapačkami, takže i z klábosnice vyťahujem kyslú kapustu s praženou slaninkou...díky baby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Maminka je evidentne na tabletkách,alebo by mala byť 😀 😀
ja si myslim, ze autorka si tiez robi prdel, takto blby nikto nie je 😀 😀
skor si myslim, ze autorke usla cislica na zaciatku..
@jana137 Ze by jej usla v nazve temy aj na zaciatku prispevku? Toto je cista haluz a parodia na niektore prispevky, ktore sa tu objavuju - mamicky risia vsetko mozne, co ich deti nevedia a mali by v danom veku....tak toto je taky trosku extremik 😀 Ale ja som sa celkom pobavila...ak to malo splnit tento ucel, tak sa to podarilo 🙂

Haha to je v poho, veľa ľudí sa nedokáže poriadne obliect a najesť celý život... to sa v dave stratí....