Poraďte vzdelávacie hračky pre 11-mesačného syna
9. sep 2022
Prosím poradte co kúpiť, take aby ho to už aspoň kústik vzdelavalo, a aby to bolo aj osožné a s čím máte skúsenosť, ze to deti neomrzelo... Niečo so zvieratkami? Alebo zvukovo/svietiace niečo? Môžem ho už učiť farby a čísla? Aktivity dosku dostane na 1. narodeniny, senzory koberček na nozicky neviem ci vôbec treba..
no to mas vela veci na vyber,pozri stranku agatin svet,tak su pekne hracky pre deti,vzdelavacie,naucne a roznorode
ale take vkladacky uz ,tvary a pod,
pozri na montessori aktivity na youtube
Nejaké vkladacie kocky mu môžeš kúpiť, alebo knižku s riekankami - môj obľubuje Čačky-hračky.
autor
•
10. sep 2022@panb slušne som sa opýtala, prečo trollujes a píšeš hlúposti?

Nasho uz v tomto veku bavili knizky, mal rad tu ediciu Rok (Rok v lese bol prvy, potom Rok v carovnej krajine, postupne dalsie). Na cisla a farby je v tomto veku este u drvivej vacsiny deti skoro, ale tak rozpravat mu mozes hocico. Najlepsia hracka je ale podla mna domacnost 🙂 Dost priestoru na skumanie kazdodennych veci, rozneho naradia, potravin, nastrojov atd. Postupne tak zistuje, co sa da ako hybat a ohybat, co je ake na dotyk, aky zvuk to vydava, ako sa to sype atd....vzdelavanie nie je len o cislach a pismenkach, ale hlavne o tom, ako funguje svet. Takze aj ked nerobis nic "vzdelavacie", diieta sa vzdelava, ak ma na to vytvoreny priestor.