icon

Poraďte vzdelávacie hračky pre 11-mesačného syna

9. sep 2022

Prosím poradte co kúpiť, take aby ho to už aspoň kústik vzdelavalo, a aby to bolo aj osožné a s čím máte skúsenosť, ze to deti neomrzelo... Niečo so zvieratkami? Alebo zvukovo/svietiace niečo? Môžem ho už učiť farby a čísla? Aktivity dosku dostane na 1. narodeniny, senzory koberček na nozicky neviem ci vôbec treba..

marianarem
9. sep 2022

Nasho uz v tomto veku bavili knizky, mal rad tu ediciu Rok (Rok v lese bol prvy, potom Rok v carovnej krajine, postupne dalsie). Na cisla a farby je v tomto veku este u drvivej vacsiny deti skoro, ale tak rozpravat mu mozes hocico. Najlepsia hracka je ale podla mna domacnost 🙂 Dost priestoru na skumanie kazdodennych veci, rozneho naradia, potravin, nastrojov atd. Postupne tak zistuje, co sa da ako hybat a ohybat, co je ake na dotyk, aky zvuk to vydava, ako sa to sype atd....vzdelavanie nie je len o cislach a pismenkach, ale hlavne o tom, ako funguje svet. Takze aj ked nerobis nic "vzdelavacie", diieta sa vzdelava, ak ma na to vytvoreny priestor.

lasoli
9. sep 2022

no to mas vela veci na vyber,pozri stranku agatin svet,tak su pekne hracky pre deti,vzdelavacie,naucne a roznorode

ale take vkladacky uz ,tvary a pod,

elizabet173
9. sep 2022

pozri na montessori aktivity na youtube

panb
Odpoveď bola odstránená
54tinka54
9. sep 2022

Nejaké vkladacie kocky mu môžeš kúpiť, alebo knižku s riekankami - môj obľubuje Čačky-hračky.

julish
9. sep 2022

@panb !!! :D

autor
10. sep 2022

@panb slušne som sa opýtala, prečo trollujes a píšeš hlúposti?

panb
Odpoveď bola odstránená
viki298
Odpoveď bola odstránená