icon

Preskočili vaše deti plazenie a štvornožkovanie?

26kikuska26
16. dec 2015

Preskočili vaše deti plazenie a štvornožkovanie a zacai chodit? dakujem za odpovede

henikav
16. dec 2015

Moj syn nikdy nelozil, ani nestvornozkoval, iba sedel a posuval sa po zadku. Ani sa dlho nestaval lenivec maly, az v 13tich mesiacoch sa postavil a zacal lietat ako sarkan 😀

agnes9
16. dec 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

🙂 vies kolko takych deticiek poznam? no neurekom.

suesy
16. dec 2015

Moja mala urcite- nevedela sama sediet, neplazila sa, ani nestvornozkovala. Hned sa brala stat a chodit. Az potom sa naucila to ostatne 😊

8291
16. dec 2015

Ani my sme neštvornozkovali,plaziť sa plazila ale neštvornožkovala.samostatne bez pomoci uz behala ako 9,5 mesačná.zo sedu do drepu niečoho sa pridržiavala a šup na nohy.no a teraz ma 17.mes a už mesiac dost veľa štvornožkuje,samozrejme aj chodí.ale mam pocit že jej sa štvornoťkovanie hrozne páči,len teraz zistila ze aj tak sa môže premiestnovat😁

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
darja12
7. máj 2016

u našej do ide pekne postupne.. dvíhanie hlavičky, pretáčanie na brucho a z brucha, plazenie, stavanie sa na štyri. to robí teraz mesiac a dnes (7,5 mes) sa stavia na tri.. čiže ked je na 4, tak dvíha jednu alebo druhú ruku, chytá tak hračky, čiže si precvičuje rovnováhu, ktorá jej chýba, aby mohla vykročiť. snaží sa, ale vždy zatiaľ padla. do toho začala teraz v polohe na 4 unožovať a už už akokeby si chcela sadnúť. ked ju posadím ja, tak vie pekne sedieť a hrať sa s hračkami, ale nenechávam ju tak dlho, len v rámci cvičenia ale sama si ešte sadnúť nevie.. ale vidím pokroky každým dnom a strašne ma to fascinuje pozorovať to...

bleee
7. máj 2016

áno, mladšia dcérka lozila len týždeň, hneď sa postavila na nohy. V 7,5 mesiacoch stála a chodila s oporou a od 9 mes. chodila sama

kadan
7. máj 2016

moje nie, ale sestre áno a sám chodil keď mal 8,5 mesiaca

ankiki
7. máj 2016

@darja12 akoby si opísala moju princeznú. Do botky to sedí 🙂 Rovnaký priebeh... 😉