Problém s plačom v škôlke a problémové večerné zaspávanie
Ahojte chcem sa spytat na vas nazor syn nastupil od pondelka do skolky a to je u nas kamen urazu.prvy den plakal vela je len doobeda don12 ale dnes koniec trhali mi ho z ruk a cely den tam plakal ucitelky uz boli na nervy ale to co ma trapi ze od zaciatku chodenia do skolky ma problem zaspat.stale ze on do skolky nepojde a place ked zaspi aj teraz vecer kazdu chvilu je hore normalne ma mory trasie sa hori cely ale horucku nema a stale ze nepojdem uz tam maminka.nic sa v skolke nestalo take povie ze ucitelky su dobre sak urcite skriknu ked nieco.a maly stale ze zavolajte maminke nech pride uz teraz mam des co zajtra.syn nie je nejal extra naviazany vydrzi bezo mna dokonca ked je s babkou ma odhana prec.neriesila by som to sak decka si zvykaju tazko ale aby dieta toto malo v noci to ktora nezazije .....dakujem za kazdu radu

@dahra no my sme ho dali preto, lebo bol ťa družna povaha, ak by bol maznos a utiahnutý, tak by ostal ešte doma. Ja ho inak chápem, že mu je smutno, aj keď býval aj s inými ako s rodičmi, v podstate nikdy nebol s úplne cudzími ľuďmi a deťmi pol dňa... Len nerada vidím, keď je taký smutný, hádam si zvykne, veď ešte je to len pár dní... A vodiť by ho tam ráno mohol dedo (muž robí tak, že on ho poobede po spánku berie domov), ale nechcem to, mám to ako možnosť na čas, keď bude napríklad malá alebo ja chorá, ale ja mám taký názor, že je to naše dieťa, teda aj naša povinnosť, čo to budem vešať iným na krk