Problémy so žalúdkom matky a kojenie. Čo si dať?

majkuliatko
1. mar 2011

ahojte,
pisem v mene mojej sestry:
chcela by som sa s vami poradit, vcera som jedla hribovu omacku a v noci mi bolo hrozne zle. zacalo ma prehanat a aj som zvracala. moj maly ma 5 mesiacov a ja plne dojcim. rano som si uvarila caj na zaludok a creva (nebolo tam pisane, ze nie je vhodne pre kojace) a nadalej som kojila. lenze maly mi zacal tiez zvracat a aj hnackovat. inak sa tvari, ze mu nic nie je. prosim vas, neviete mi poradit, co by som si mala dat, aby bol maly v pohode?
velmi pekne dakujem za rady.
k.

bambi2
1. mar 2011

najlepsia je homeopatia, nieco na pokazeny zaludok, nech zajde do lekarne a popyta sa... prejde to aj do mlieka a malemu to tiez pomoze... 😉

miskap
1. mar 2011

Neviem, či by nebolo dobré ísť k dr., hlavne keď je to po hríboch. Ale možno to s tým ani nesúvisí a máš nejakú črevnú virózu. Teraz je toho veľa. Určite treba pokračovať v kojení. Materské mliečko je pre dieťatko najlepšie, nevadí, ak ho vyzvracia. Podporuje osídlenie čriev laktobacilmi, teda obnovuje črevnú mikroflóru a zároveň zabraňuje dehydratácii. Mamičke odporúčam diétu, veľa piť vodu, nebublinkavé minerálky kvôli minerálom a na ukľudnenie žalúdka existujú bylinkové kvapky alebo homeopatiká. Prajem rýchle zotavenie.

majkuliatko
autor
1. mar 2011

dievcata dakujem za rady. uz sme kupili homeopatika, tak dufam, ze jej to zaberie.
m.