Režim 2-ročného dieťaťa
Ahojte aky mate rezim u dvojrocnych deti? Myslim cely den. Vdaka.
7,30 vstavame.. hygiena, prezliect, ranajky, von.. domov, jedlo, spanok, obed, chvilu doma (hracky, knihy), von, domov (hracky, knihy), vecera, hygiena, 19,30 spat.. stale dokolecka 😁
Vstava okolo 7, hygiena, ranajky, hra sa s ockom. O 9 ideme von, obchod, posta, ihrisko. Okolo 11 domov, ja varim on sa hra. Ked ma moc nervuje pustim mu telku. O 12 obed, o pol 1 spanok tak do druhej. Potom mensie jedlo (jogurt, ovocie) a „program“, pozveme niekoho k nam, niekam ideme, zvezieme sa do mesta, prejdeme sa do vedlajsej dediny. O 17:00 vecera, muz potom konci v robote a hra sa s nim on, alebo idu este von. Okolo 7-7:30 sprcha, pyzamo, mliecko, umyt zuby a spat.
Vstava cca 7,00 este pol hodku sa hrame rozpravame v posteli, serblik,hygiena prezleciem ju... raňajky, hranie sa
Cca 9.00 -11,00 sme vonku, prideme ruky,prezliect,polievocka,spinkanie
Vstava okolo 13,30, obed druhe jedlo,von cca do 18,00-18,30
Doma rychlo sprcha, vecera,zuby a o 19,00-19,30 spanok.
Vstal, ranajky, motal sa a ja varila. Potom desiata, ihrisko, obed, spanok, motali sme sa, olovrant, ihrisko, vecera a spat.

Vstava cca 7:00,niekedy skor (nosime starsiu do skolky),ked sa vratime,ranajky,potom sa hra a ja daco porobim,okolo 9:30-10:00 ideme na ihrisko,cca 12:30 spi tak dve-dve a polhodky,15:00 chodime po starsiu a na ihrisko (obed nepisem,lebo nejedava presne rovnako,niekedy medzitymto casom)..okolo 18:00 domov,najest a pomaly sa chystame spat...nejakym presnym rezimom sa to neda nazvat,kedze jej idu posledne zuby a teda stale je to inak