Ročné dieťa sa nechce hrať
Ahojte. Mate niektorá skúsenosť s tým, že sa vaše rocne dieta nechcelo hrať? Skúšam rôzne hry. Lopta, skladat vežu z kociek, vkladačky atď. Ale nemá záujem. Všetko si len pchá do pusinky a nevydrží sa len tak hrať. Zoberie sa a odstvornozkuje preč si po svojom. Blaboce, vie dat papa, ukázať aká bude veľká, tapusky ale hrať sa proste nechce. Mam sa báť alebo je to normálne? Chodí okolo nábytku a aj keď ju chytím za rúčky prejde par krokov.
Zabaví sa aj bez hračiek a nevoď ju za ruky.
Nevod za ruky, a bude sa vediet hrat ako starsia, nic na tom nevidim, nechaj ju
Ďakujem a prečo ju nemám vodiť za ruky?
Zabudla som napísať ze reaguje na meno aj prstom ukazuje.
Lebo je to skodlive pre vyvoj motoriky
Lebo to nie je správny pohybový vzorec, chodiť bude keď bude mať dosť silné svaly aj sama.
A moj sa tiez nehral, vtedy ho zaujimalo chodenie, mal take obdobie. Neskor sa hral
Každé dietko je iné, možno je to len obdobie, ktoré keď prekoná, tak sa bude hrať aj samé. 🙂
Ani naša sa moc s hračkami nechce hrať.. len loziť po gauči, štverat sa na gauc- niekedy mám pocit, že jej hračkou je gauč 🤣🤦 potom vyhadzovať skrine, šuflíky atď.. máme poistky ale ona sa tak jeduje a piští, že jej to nakoniec otvorím ( nedá sa to počúvať a koľko krát ju aj chcem s niečím iným zabaviť ale za 10 min. je zase tam).. narobí bordel a je spokojná.. za cca pol mesiaca bude mať rok.. málokedy sa ozaj, že pekne hra s hračkami bez vymýšľania ...
rocne dieta sa ti hrat nebude... poprezerá, ak ho to zaujme.. skúsi urobiť to, čo ty...ak...ak...tvoje ešte nechodí, tak určite nie je v stave dlhšej pozornosti a pokoja, teraz sa sústredí na chodenie...všade jednoducho chodí, lezie, hýbe sa, stojí,...Neskôr príde aj toto.
Nasho sa zacalo bavit hrat az ked mal skoro 2roky. Ma 3 a teraz by sa najradsej hral cele dni😁
vodenim za ruky jej zarobis akurat na krivy chrbat. Inak mas doma normalne zdrave dieta. Nechaj ju, nech skuma svet tak, ako ona sama uzna za vhodne

Mam 7r dcerku a tiez sa hrala.malokedy s hrackami ju stale.nieco ine zaujímalo nez hracky