Škôlka Galakticka verzus Družicová v Košiciach
Budem vďačná každej odpovedi,ďakujem 🙂
@alex211 prvý rok som ju dávala na Dnepersku tam mi ju nevzali, o rok neskôr na Galakticku, ale to sme už riešili po pravde cez známu, pre istotu. Lebo som sa bála, či ju zoberú. Prihlášku sme dávali my ešte v marci ale teraz sa mi zdá, že sa dáva neskôr,ale neviem na isto. Na stránke bude oznam a zápise.
@katka2602 Ja som bola s manželom aj malým minulý rok sa informovať u riaditeľky,že kedy by sme mohli dať malého do škôlky,tak povedala,že 2,3 a 4.maja je zapis do skolky a ešte sme jej povedali,že sa narodil 14.septembera,či nebude problém,tak že nie,ale vieš,neviem či sa spoľahnúť nato,co povedala alebo skúsiť ešte Družicovú?Manžel chodí do prace a ja pôjdem tiež,čakajú ma,robím v statnej správe a nemôžem si dovoliť nenastúpiť.Vieš mi poradiť?
@alex211 ono prijatie ti nezaručí nikto :( preto sme to riešili už cez známych. Inak je tam trieda pre dvojročné detičky takže s vekom by problém nemal byť. Ale určite by som skúsila viac prihlášok, pre istotu. Inak, keď nám nezobrali dcéru na Dnepersku tak som sa dozvedela, ze pani riaditeľka berie "príspevky" 100€. Svinstvo.
Na druzicovej sú rozdeleni podľa veku.Kto prvý príde ten bude vzatý. Je tam poradovník. Ja myslím že zápis je na.kazdej skolke v rovnakom období tak bolo minulý rok.

Ahoj, dcéra chodí na Galakticku a sme spokojní. Len v triedach sú deti od 3-6 rokov.